Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Δώρας - Φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια

4:48 μ.μ. - Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017
04:10 μ.μ. - Τετ, 11/48/2017
Image: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Δώρας - Φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος φυγαδεύτηκε από το δικαστήριο εν μέσω συγκεντρωμένου πλήθους, συγγενών και φίλων του θύματος, που επιχείρησε να τον λιντσάρει

Έξω από τα δικαστήρια υπήρξε ένταση από νωρίς, όταν εμφανίστηκε ο δολοφόνος συνοδεία αστυνομικών. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί του επιτέθηκε με τους αστυνομικούς, παρά την ισχυρή παρουσία τους, να αδυνατούν να τον προστατέψουν.
 
Στην προσπάθεια να τον φυγαδεύσουν γρήγορα εντός των δικαστηρίων της Ευελπίδων έπεσαν κάτω και τότε ο 58χρονος δέχτηκε γροθιές και κλωτσίες από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, ενώ κάποιοι άλλοι εκτόξευσαν μπουκάλια εναντίον του.
 
Το πλήθος τον περίμενε και κατά την έξοδο. Ωστόσο οι αστυνομικοί κράτησης τον Εμμ. Εσσατζανιάν-Σοροπίδη τρεις ώρες εντός του κτιρίου ώστε να τον προστατεύσουν και να επιχειρήσουν να τον βγάλουν χωρίς να γίνει αντιπληπτός. Αν και τον έβγαλαν από άλλη έξοδο έγιναν αντιληπτοί και ακολούθησε νέα ένταση. Επίθεση δέχτηκε και ο δικηγόρος του δράστη. Στο σημείο είχαν σπεύσει και δυνάμεις των ΜΑΤ. 
 
 
Πηγή: tvxs.gr