Προβολή ταινίας από το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

10:01 π.μ. - Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023
10:06 π.μ. - Πέμ, 29/01/2023
Image: Προβολή ταινίας από το  Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Την Τρίτη 27 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Την Τρίτη 27 Ιουνίου με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε η προβολή της ταινίας  "Beautiful Boy"  στο θερινό σινεμά "Χριστίνα" από το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. 

Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του  έφηβου Νικ και του πατέρα του, προβάλλοντας με μοναδικό τρόπο την οπτική του καθενός στο σύνθετο πρόβλημα του εθισμού. Πλήθος κόσμου έσπευσε να την παρακολουθήσει δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας. 

Πριν την έναρξη της προβολής πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του κοινού για τις εξαρτήσεις από προσωπικό και μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου και διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό. 

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Δήμο Αγίου Νικολάου, τον ΠΑΟΔΑΝ,   τον αντιδήμαρχο κ.Αλεξάκη Χάρη, την Κινηματογραφική Λέσχη και τον Αντιπρόεδρο της  κ.Παπαδάκη Κώστα, τον  κ. Μάνο Λεμπιδάκη και την SLV Productions για την έμπρακτη στήριξη και την  πολύτιμη βοήθειά τους.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με κωδικό (MIS 5045591) είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

hxonews
hxonews
hxonews