Προβληματισμός για το κρούσμα κορωνοϊού στις Μάλλες – Έκλεισαν και τις εκκλησίες

12:09 μ.μ. - Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
12:10 μ.μ. - Δευ, 26/09/2020
Image: Προβληματισμός για το κρούσμα κορωνοϊού στις Μάλλες – Έκλεισαν και τις εκκλησίες

Ο Άγγελος Φασουλάκης πρόεδρος του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών « πατήρ Φώτιος Διακάκης» στον Ηχώ 99,8

Στο κλείσιμο των Ιερών Ναών των Μαλλών και της Ιεράς Μονής Εξακουστής προχώρησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας μετά το ένα κρούσμα κορωνοϊού που καταγράφηκε στην περιοχή με έναν 60 χρονο που βρέθηκε θετικός επιστρέφοντας από ταξίδι στην Αθήνα. Δυο ακόμα άτομα είναι σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Ο κ. Άγγελος Φασουλάκης πρόεδρος του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών « πατήρ Φώτιος Διακάκης» μίλησε στον Ηχώ 99,8 εκφράζοντας την έκπληξη και δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή εκφράζοντας μάλιστα την απορία γιατί δεν πάρθηκε η απόφαση αυτή για κλείσιμο των ναών από τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας ως μέτρο πρόληψης για την μη διασπορά αλλά πάρθηκε από τον πρωτοσύγκελο της Ι.Μ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου . Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος Αιμοδοτών Ιεράπετρας "Π. Φώτιος Διακάκης",σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου νοσοκομείου διοργανώνει αιμοδοσία στην πόλη της Ιεράπετρας.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν με την συμμετοχή τους οι:

. σύλλογος δρομέων υγείας

. ομάδα παραγωγών "κρητικό περβόλι"

. μορφωτικός σύλλογος κεντριού

. πολιτιστικός σύλλογος Βαινιάς

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου, Δημοκρατίας 53.

Τηλέφωνο για να κρατήσουμε ραντεβού για την ώρα ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός και πολύωρη αναμονή...2842022985 6972870218

Ο αιμοδότης θα έχει μαζί του μάσκα προσώπου, αριθμό ταυτότητας και ΑΜΚΑ