Προβληματισμένος υπό αναστολή εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας που είδε το όνομά του στη λίστα υπερωριών

11:56 π.μ. - Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022
11:11 π.μ. - Τρί, 22/56/2022
Image: Προβληματισμένος  υπό αναστολή εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας που είδε το όνομά του στη λίστα υπερωριών

Τι δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8

Με έκπληξη εργαζόμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας που έχει τεθεί σε αναστολή, ενημερώθηκε από ρεπορτάζ του Ηχώ 99,8 και σχετικής ανάρτησης του hxonews.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ότι το όνομά του συμπεριλαμβάνεται σε απόφαση του Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου σύμφωνα με την οποία, το Δ.Σ. εγκρίνει τη συγκρότηση συνεργείων υπερωριακής απασχόλησης και εργασίας προς συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου κατά τις νυκτερινές εργάσιμες ημέρες και ημερήσιες ή νυκτερινές που παρέχονται Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες των μόνιμων και Ιδιωτικού Δικαίου Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας Ιεράπετρας, για το μήνα 12/2022 .

Ο εργαζόμενος, κ. Παναγιώτης Α. μίλησε στον Ηχώ 99,8 εκφράζοντας την απορία, πώς γίνεται να συμπεριλαμβάνεται το όνομά του, όπως και άλλων συναδέλφων, στη συγκεκριμένη απόφαση, όταν εδώ και 14 μήνες βρίσκεται υπό καθεστώς αναστολής.

Επίσης προκαλεί προβληματισμό το ότι περιλαμβάνονται ονόματα ατόμων που πλέον εργάζονται σε άλλο Νοσοκομείο. Άλλα ερωτήματα που προκύπτουν είναι, εάν ανάλογες αποφάσεις υπάρχουν και για άλλους μήνες ενώ είναι σε αναστολή και εάν η 7η ΥΠΕ είναι ενήμερη για όλο αυτό. Αν και έκανε προσπάθεια να ενημερωθεί από το Νοσοκομείο δεν κατάφερε, όπως μας είπε, να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους. Το θέμα εξηγεί στη συνέχεια δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό σκέλος. Έχει να κάνει και με το τι θα γίνει σε περίπτωση ανάγκης, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα και ο ίδιος φαίνεται μέσα από την απόφαση αυτή ότι αποτελεί μέλος συνεργείου που εργάζεται στο Νοσοκομείο υπερωριακά ή τις Κυριακές. Ποιος θα έχει την ευθύνη εάν συμβεί κάτι, διερωτάται.

Ακούστε εδώ τα όσα δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Α.