Πρεμιέρα Χειμερινού Κινηματογράφου στο Μύρτος με την ταινία Amelie

9:58 π.μ. - Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023
09:11 π.μ. - Τρί, 07/58/2023
Image: Πρεμιέρα Χειμερινού Κινηματογράφου στο Μύρτος με την ταινία Amelie

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου αρχίζει η σειρά του Χειμερινού Κινηματογράφου 2023-24 της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Κοινότητας Μύρτου

Αύριο, Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου αρχίζει η σειρά του Χειμερινού Κινηματογράφου 2023-24 της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Κοινότητας Μύρτου!

Μια σειρά από τις πιο ποιοτικές διεθνείς ταινίες, κλασικές και σύγχρονες, θα προβάλλεται δωρεάν κάθε Τετάρτη στις 19:30 στην μεγάλη οθόνη της αίθουσας Ε. Δασκαλάκη.

¨Όλες οι ξενόγλωσσες ταινίες θα έχουν Ελληνικούς υπότιτλους και οι Ελληνικές θα έχουν Αγγλικούς υπότιτλους για τους επισκέπτες του χωριού μας.

Αυτές οι δωρεάν ταινίες θα προσφέρουν κάτι για κάθε γούστο και οι εκδηλώσεις παρέχουν την ευκαιρία στα μέλη της κοινότητας να συγκεντρωθούν με έναν ευχάριστο και συντροφικό τρόπο.

Η πρώτη ταινία θα είναι η γαλλική κλασική Amelie, μια αγαπημένη γλυκιά ταινία ενός ντροπαλού όμορφου κοριτσιού με πολλή φαντασία στο Παρίσι.

Θα υπάρχει επίσης μια σειρά που θα επικεντρώνεται σε παιδικές ταινίες και δραστηριότητες το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύντομα η βιβλιοθήκη μας θα ανακοινώσει το χειμερινό πρόγραμμα με πολλές μορφωτικές, διασκεδαστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Καλή διασκέδαση σε όλους!

hxonews