Πραγματοποιήθηκε και το τρίτο μάθημα του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας

10:12 π.μ. - Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
10:07 π.μ. - Τετ, 18/12/2018
Image: Πραγματοποιήθηκε και το τρίτο μάθημα του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας

Τη Δευτέρα 16/7 στο Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας - B.I.C. Κρήτης

Το τρίτο μάθημα του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας, “Ψηφιακά Εργαλεία Επιχειρηματικής Οργάνωσης και Εξέλιξης “Digital tools for business management & growth” πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/7 στο Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας - B.I.C. Κρήτης.
 
Ο αριθμός των συμμετεχόντων στα μαθήματα του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας, αυξάνεται μέρα με την ημέρα. Το ίδιο συμβαίνει με το ενδιαφέρον τους για εξέλιξη της δραστηριότητας τους, καθώς και για όσα προσφέρουν οι σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην αγροτική εργασία και εκπαίδευση.
 
Οι εισηγητές του σεμιναρίου, ήταν οι:  κ. Κωνσταντίνος Βασσάκης, Co-Founder του οργανισμού @ Bizrupt που στοχεύει στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας καθώς και την καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας και συνεργασίας στο οικοσύστημα της Κρήτης, Business Intelligence Analyst στην @Mentionlytics, υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης και Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικής Ευφυΐας (e-Bi Lab) του ΤΕΙ Κρήτης, καθώς και ο κ. Γιάννης Μακρίδης, Web Developer στην @ Mentionlytics & Research Associate του @ e-BI Lab, απόφοιτος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με κατεύθυνση στην Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης (Management Information Systems) και υποψήφιος κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (MSc) «Πληροφορική και Πολυμέσα» του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με ειδίκευση στις Τεχνολογίες Λογισμικού και την Ανάπτυξη Εφαρμογών.
 
Οι εισηγητές μοιράστηκαν με τους εκπαιδευόμενους πρακτικά online εργαλεία δημιουργίας ψηφιακής παρουσίας, αγροτικής εκπαίδευσης, διαχείρισης πελατολογίου, επωνυμίας και συναλλαγών. Τους δίδαξαν πώς με έξυπνους, ανέξοδους τρόπους, μπορούν να αξιοποιήσουν την πληροφορία και τα παραγόμενα δεδομένα στην επιχείρηση τους, με την χρήση ψηφιακών εφαρμογών ειδικά σχεδιασμένων για το σκοπό αυτό. 
 
Οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό τους για το μάθημα και ανταποκρίθηκαν πλήρως στο περιεχόμενο, παρά το διαφορετικό μεταξύ τους, βαθμό σχέσης με την τεχνολογία, αναγνωρίζοντας την πολλαπλασιαστική δύναμη που έχουν τα όσα έμαθαν, στην καθημερινή τους εργασία. Είδαν τις εισηγήσεις σα μια ευκαιρία προσωπικής ανάπτυξης και περαιτέρω τριβής με τα μέσα που τους δόθηκαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο μάθημα του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας.
 
O μπουφές του μαθήματος, ήταν μια χορηγία της τοπικής επιχείρησης Βετεράνο Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική - Καφέ.
Μπορείτε να κάνετε απευθείας την αίτηση σας εδώ: Αίτηση 
 
Με εκτίμηση, 
Η ομάδα του  Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας - B.I.C. Κρήτης