Πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας

9:01 π.μ. - Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019
09:02 π.μ. - Δευ, 18/01/2019
Image: Πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας

Tο βράδυ του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα των Εθελοντών Διασωστών Κρήτης

Tο βράδυ του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα των Εθελοντών Διασωστών Κρήτης (Ε.ΔΙ.Κ.) Ιεράπετρας στην αίθουσα που φιλοξενούνται στο πρώην Οικοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.
 
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνεχάρη τους εθελοντές της Ε.ΔΙ.Κ. για το πολύτιμο εθελοντικό έργο τους, καθώς προσφέρουν τον προσωπικό τους χρόνο αλλά και το περίσσευμα της ψυχής τους για να βοηθούν ανιδιοτελώς τον συνάνθρωπο και το τόπο, όποτε και όταν χρειασθεί, και τους διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα παραμείνει αρωγός στις προσπάθειές τους.
 
Ο πρόεδρος της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας κ. Νικόλαος Παπαδάκης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τη έμπρακτη στήριξη στο έργο τους από την πρώτη ημέρα της δημιουργία της ομάδας στην Ιεράπετρα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτησαν η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ιεράπετρας Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, ο Αναπλ. Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γ. Αρακαδάκης ο Αναπλ. Διοικητής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεαπόλεως κ. Νικ. Παντιέρας ως εκπρόσωπος της Διευθύντριας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Μαρίας Σπινθούρη, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ιεράπετρας κ. Αντώνης Πετράς, Ελένη Βλάσση και Αθανάσιος Χηνόπουλος, ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργος Αγγελάκης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, οι εθελοντές και οι εθελόντριες της Ε.ΔΙ.Κ. κ.α.

imis.gr