Πως ψηφίζουμε στις εκλογές του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ στην Ιεράπετρα

10:13 π.μ. - Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019
10:03 π.μ. - Παρ, 29/13/2019
Image: Πως ψηφίζουμε στις εκλογές του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ στην Ιεράπετρα

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου από τις 10 το πρωί – Διευκρινήσεις από τον εκτελών χρέη προέδρου Εμμ. Παπαδάκη

Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 για την ανάδειξη των Διοικητικών Οργάνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Περιφερειακό Τμήμα Ιεράπετρας ενημερώνει τους εθελοντές και τα μέλη του Ε.Ε.Σ. για τα παρακάτω: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας με ώρα έναρξης 10 το πρωί έως 5 το απόγευμα. Υποψήφιος για τα Κεντρικά Διοικητικά Όργανα είναι και ο πρόεδρος του Τμήματός μας Dr. Ανδρέας Μαμαντόπουλος. Για το Δ.Σ του Περιφερειακού μας Τμήματος υποψήφιοι είναι:
 
Αγγελάκη Κυριακή
 
Αθανασάκη Άννα
 
Δαμηλάκης Σταύρος
 
Δημητρίου Κωνσταντίνος
 
Διαμαντάκη Φωτεινή
 
Καλαϊτζάκης Εμμανουήλ
 
Κουρίνου Δώρα
 
Λιανάκης Εμμανουήλ
 
Λιανάκης Ιωάννης
 
Μαμαντόπουλος Ανδρέας
 
Μεταξά Φωτεινή
 
Μπιθιζή Βάϊα
 
Ξενάκη Αγγελική
 
Παπαδάκης Εμμανουήλ
 
Παπαδάκη Φιφίκα
 
Προϊστάκης Εμμανουήλ
 
Παϋσανίδου Μαρία
 
Στρατάκης Γεώργιος
 
Συμιανάκη Αικατερίνη
 
Παρακαλούνται οι εθελοντές μας και τα εγγεγραμμένα μέλη να προσέλθουν έγκαιρα για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
 
 
 
Ο εκτελών χρέη προέδρου κ. Μανώλης Παπαδάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη διαδικασία των εκλογών, τις δυο κάλπες που θα στηθούν μια για το Περιφερειακό Τμήμα και άλλη μια για το κεντρικό Δ.Σ. . Για το Περιφερειακό τμήμα της Ιεράπετρας οι υποψήφιοι είναι 19. Οι εθελοντές και τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν δικαίωμα να βάλουν 9 σταυρούς. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι υποψήφιοι θα μείνουν εκτός Δ.Σ. όμως θα λειτουργήσουν όργανα και ομάδας όπου όσοι επιθυμούν ακόμη και εάν δεν έχουν εκλεγεί θα μπορούν να προσφέρουν. Κλείνοντας ο κ.Παπαδάκης κάλεσε μέλη και εθελοντές να προσέλθουν εγκαίρως στη διαδικασία καθώς για να ξεκινήσει θα πρέπει να υπάρχει απαρτία , πανελλαδικά.
 
Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Παπαδάκη: