Ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες ΟΣΔΕ από την AgroΑναπτυξιακή

1:13 μ.μ. - Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020
01:03 μ.μ. - Τετ, 11/13/2020
Image: Ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες ΟΣΔΕ από την AgroΑναπτυξιακή

Ο υπεύθυνος Μιχάλης Πλατής στον Ηχώ 99,8 δίνει χρήσιμες συμβουλές για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ παρέχει προς στους πελάτες της η Agro Αναπτυξιακή Μ. Πλατή. Ο υπεύθυνος κ. Πλατής μίλησε στον Ηχώ 99,8 δίνοντας χρήσιμες συμβουλές προς τους παραγωγούς για το τι θα πρέπει να προσέξουν στις αιτήσεις τους. Τόνισε ότι λόγω Κτηματολογίου μπορεί να έχουν γίνει τροποποιήσεις στο Ε9 οπότε αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη στη φετινή δήλωση. Επίσης τροποποίηση γίνεται σε οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στοιχείων έχει γίνει σε σχέση με πέρυσι πχ αλλαγή ταυτότητας, τράπεζας, ενοικιαστήρια κλπ.

Πρόσθεσε ότι ωσ φορέας συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό σεμινάρια του ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Φορέα Συντονισμού για τις τροποποιήσεις όπου για πρώτη φορά δόθηκαν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις πληρωμές, τον ρόλο των νέων φορέων που εντάχθηκαν στο σύστημα και μέσω των οποίων μπορούν να γίνουν οι αιτήσεις.

Τόνισε ότι ως AgroΑναπτυξιακή διαθέτουν την τεχνογνωσία και έμπειρα στελέχη ώστε να εγγυηθούμε το ορθό αποτέλεσμα για τις δηλώσεις και κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να τους επισκεφθεί και στις πόλεις και σύντομα και σε χωριά του νομού και να ενημερωθούν έγκυρα.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Πλατή: