Πιτοκοψίματα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

11:25 π.μ. - Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022
11:01 π.μ. - Πέμ, 27/25/2022
Image: Πιτοκοψίματα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Οι ευχές του Αναπληρωτή Διοικητή Εμμ. Καλλιονάκη

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό και οικείο κλίμα (παρά την παγωνιά της ατμόσφαιρας) έγινε σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Διοίκηση του Γ Ν.ΚΥ. Ιεράπετρας.

Ο Αν Διοικητής κος Καλλιονάκης Εμμ.  καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους εξωτερικούς προσκεκλημένους στην εκδήλωση οι οποίοι τυγχάνουν και υποστηρικτές ,δωρητές και εθελοντές προς το Γ.Ν.ΚΥ. Ιεράπετρας.

hxonews

Στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους τους ευχαρίστησε θερμά για την παροχή των υπηρεσιών τους, εξήρε το λειτούργημα που επιτελούν και τους παρακάλεσε να συνεχίσουν να πράττουν τα μέγιστα με επαγγελματισμό, αλτρουισμό και ανιδιοτέλεια προκειμένου οι παροχή των υπηρεσιών του Νοσοκομείου προς τους Λήπτες Τριες να αναβαθμίζεται και να βελτιώνεται συνεχώς.

hxonews

Έγινε σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων, αλλά και των σχεδιασμών, μελετών και αναδιαρθρώσεων που βρίσκονται ""εν εξελίξει"" προκειμένου το Νοσοκομείο Ιεράπετρας να καταστεί Δομή Υπηρεσιών Υγείας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ευχήθηκε δε η πανδημία που για πάνω από δύο χρόνια ταλανίζει την ανθρωπότητα γρήγορα να αποτελέσει παρελθόν, και χορήγησε τιμητικά στους εργαζόμενους του Φορέα κάθε ειδικότητας και βαθμίδας πέντε(5) ημέρες ανάπαυσης Repo οι οποίες θα χορηγούνται τμηματικά στη διάρκεια του έτους και αναλόγως την διακριτική ευχέρεια εκάστης υπηρεσίας.

hxonews

Στη συνέχεια έγιναν κληρώσεις για 4 φλουριά από την λίστα εργαζομένων του νοσοκομείου.

1)Μία κρουαζιέρα οικογένειας με γεύμα στη Νήσο Χρυσή από την εταιρία Χηνόπουλος

2)Ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 100€ από την εταιρία Vodafone Mπαλοθιάρης.

3) Ένα γεύμα η δείπνο αξίας 50 € δύο ατόμων στην ταβέρνα "Πέλαγος"

4)Μια διαμονή τριών ημερών για δύο άτομα στην πανσιόν Γοργόνα Μουζουράκης Apartments.

hxonews

Επίσης η πίτα προς τους εργαζόμενους αποτέλεσε ευγενική δωρεά του αρτοζαχαροπλαστείου "ΖΕΝΙΘ" Μπαλοθιάρη-Χαραλαμπάκη.

Ο Αν Διοικητής ευχαρίστησε θερμά τους παραβρισκόμενους, τους δωρητές και τους εθελοντές ,και ευχήθηκε σε όλους το 2022 να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία και προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες.