Πίσω σελίδες | Σου χρωστάμε τουλάχιστον μία συγγνώμη

12:17 μ.μ. - Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
12:06 μ.μ. - Τρί, 15/17/2021
Image: Πίσω σελίδες | Σου χρωστάμε τουλάχιστον μία συγγνώμη

Ακούστε εδώ την εκπομπή της 15.06.2021 με τον Μάριο Διονέλλη στον Ηχώ 99,8

Αυτή είναι η Γλυκερία Μανουσάκη – Κρυοβρυσανάκη. Η 44χρονη υγιέστατη γυναίκα που άφησε πίσω της σύζυγο και τρία παιδιά μετά τις επιπλοκές από το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σε αυτή τη γυναίκα δεν αισθάνθηκε κανένας υπεύθυνος την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, ούτε καν χθες, όταν ανακοινώθηκε πως τελικά το Astra δεν κάνει για τους κάτω των 60. Το ίδιο εμβόλιο, που όμως ήταν υποχρεωτικό για την ηλικιακή της ομάδα όταν εμβολιάστηκε εκείνη. Παρόλο που ήξεραν για τις σοβαρές παρενέργειές του, παρόλο που είχαν αρχίσει να το αποσύρουν σε όλη την Ευρώπη.

Ήταν τότε που δίναμε συγχαρητήρια στους νέους που σπεύδουν να εμβολιαστούν «βάζοντας τα γυαλιά» στους μεγαλύτερους. Ετσι έσπευσε κι εκείνη.  Και σήμερα τους λέμε πως ήταν κορόιδα και πως έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να προχωρήσει το «ξεστοκάρισμα».

Αφού δεν της ζητάει κανείς άλλος συγγνώμη, τουλάχιστον ας ζητήσει η εκπομπή. Επειδή δεν φώναξε όσο δυνατά χρειαζόταν ήδη από τον Απρίλιο, όταν υπήρχαν οι ενδείξεις. Συγνώμη Γλυκερία, αφεθήκαμε στους ειδικούς. Λέγαμε δεν μπορεί να μας κοροϊδεύουν τόσο πολύ…

Ακόμα και σήμερα δεν παραδέχονται πως «ξεστοκάρουν». Κλείνουν το μάτι σε όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση να τα βρουν με τον γιατρό τους για να αλλάξουν τη δεύτερη…

Συγκρίνουν τον κίνδυνο θανάτου από covid κάνοντας πως ξεχνούν ότι υπήρχαν και άλλες επιλογές για εμβολιασμό. Εν τέλει, κάνουν τα πάντα για να σου δείξουν πως σε θεωρούν ηλίθιο.

* Μουσικό υπόβαθρο οι ενορχηστρώσεις παλιών ρεμπέτικων από τον Μάνο Χατζιδάκι, που έφυγε σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια και μερικά δικά Του λόγια.

www.pisoselides.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ:

https://drive.google.com/file/d/1GwDAW8HD5L_RNfKXcUANbygAj79e7MSM/view