Πήρε τον ΟΦ Ιεράπετρας ο δικηγόρος της νοσοκόμας του Μαραντόνα!

8:40 π.μ. - Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021
08:08 π.μ. - Πέμ, 19/40/2021
Image: Πήρε τον ΟΦ Ιεράπετρας ο δικηγόρος της νοσοκόμας του Μαραντόνα!

Ποιος είναι ο Ροδόλφο Μπάκε που βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας της Ιεράπετρας

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ανακοίνωσε χθες (Τετάρτη) ότι ο Ροδόλφο Μπάκε βρίσκεται πολύ κοντά, ώστε να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ!

Για όσους σας λέει κάτι το όνομα του, είναι ο Αργεντινός δικηγόρος της νοσοκόμας του Μαραντόνα, ο οποίος πριν λίγο διάστημα προσπάθησε να εμπλακεί και στα κοινά της ομάδας του Βόλου μαζί με συμπατριώτες του επενδυτές.

Ο Μπάκε εκπροσώπησε τη νοσοκόμα του Ντιέγκο Μαραντόνα όταν αυτός έφυγε από τη ζωή και είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων: «Υπάρχει ευθύνη των θεραπόντων ιατρών. Υπήρξαν πολλά σημάδια ότι Μαραντόνα θα πέθαινε από ημέρα σε ημέρα. Και κανένας από τους ιατρούς δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει. Σκότωσαν τον Ντιέγκο».

Ο Μπάκε πέρα από δικηγόρος, δραστηριοποιείται και ως ατζέντης ποδοσφαιριστών μέσω της εταιρίας RAB Sports. Είναι δηλωμένος οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς και όπως είναι λογικό μεγάλος υποστηρικτής της Εθνικής Αργεντινής.

hxonews Φωτογραφία από την χθεσινή συνάντηση του Μπάκε με στελέχη της διοίκησης του ΟΦΙ
Φωτογραφία από την χθεσινή συνάντηση του Μπάκε με στελέχη της διοίκησης του ΟΦΙ

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του ΟΦΙ:

«Κατ αρχήν συμφωνία επήλθε μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΙ και του προέδρου αυτής κ. Χηνόπουλου και του Αργεντίνου δικηγόρου - επιχειρηματία κ. ΚRodolfo Amadeo Baque , προκειμένου να αναλάβει την ΠΑΕ. Το χρονοδιάγραμμα ώστε να γίνει και τυπικά μεγαλομέτοχος ο κ. Baque καθορίστηκε σε τέσσερις εβδομάδες».

Πηγή : Capitano.gr