Πετράλωνα: Εννιάωρος βιασμός καθαρίστριας - Άφαντος ο δράστης

3:31 μ.μ. - Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021
03:06 μ.μ. - Κυρ, 20/31/2021
Image: Πετράλωνα: Εννιάωρος βιασμός καθαρίστριας - Άφαντος ο δράστης

Παρά τις αναζητήσεις ο 35χρονος δεν είχε εντοπισθεί

Εννιά εφιαλτικές ώρες στα χέρια ενός 35χρονου έζησε μια 51χρονη Αλβανή καθαρίστρια στα Πετράλωνα χθες Σάββατο, όταν ο Βούλγαρος δράστης που αναζητείται για συλληφθεί στο όρια του αυτοφώρου, την έβαλε βίαια στο διαμέρισμά του και την βίαζε επανειλημμένα ως τη στιγμή που η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια.

Σε βάρος του Βούλγαρου σήμερα το πρωί σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, όμως παρά τις αναζητήσεις ο 35χρονος δεν είχε εντοπισθεί για να συλληφθεί.

Η άτυχη γυναίκα, όπως κατάγγειλε, είχε πάει στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχιδών 11 να καθαρίσει και δέχθηκε την επίθεση του δράστη στις 8:00 το πρωί. Βρισκόταν και καθάριζε στο ισόγειο όταν ο Βούλγαρος βγήκε από το επίσης ισόγειο διαμέρισμα που μένει, την τράβηξε μέσα σε αυτό και στη συνέχεια την βίαζε ως τις 17:00 το απόγευμα όπου βγήκε από την μπαλκονόπορτα και άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Περίοικοι κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές οι οποίες αρχικά απέκλεισαν την περιοχή και ακολούθως, όταν εκδόθηκε εισαγγελικό ένταλμα έρευνας και με παρουσία δικαστικού λειτουργού εισέβαλαν με ομάδα της ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα όπου δεν εντόπισαν κανένα αφού ο Βούλγαρος ένοικος είχε καταφέρει να διαφύγει. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την γυναίκα και την πήγε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και της παρασχέθηκαν οι Α’ βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν το γεγονός έγινε γνωστό άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου μέσω της γνωστής ενημερωτικής ιστοσελίδας indymedia εξέδωσαν κάλεσμα συμπαράστασης προς την γυναίκα με συνέπεια στις 19:30 το απόγευμα να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από περίπου εκατό αλληλέγγυους και κατοίκους της περιοχής στη συμβολή των οδών Κειριαδών και Συμμαχιδών με κυρίαρχο σύνθημα «Καμία Μόνη». Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία ως την πλατεία Μερκούρη όπου και διαλύθηκαν.

Όλα τα ανωτέρω συνέβησαν τη στιγμή που παραμένει στην επικαιρότητα η ανθρωποκτονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της και ενώ πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά των γυναικοκτονιών.