Περιστεράς Ιεράπετρας - Κρίσιμη η παρέμβαση φίλων στο περιστατικό με τον άνδρα που απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του

11:59 π.μ. - Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022
11:08 π.μ. - Τετ, 17/59/2022
Image: Περιστεράς Ιεράπετρας - Κρίσιμη η παρέμβαση φίλων στο περιστατικό με τον άνδρα που απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του

Ο Φίλιππος Δασενάκης ένας εκ των φίλων, μίλησε στον Ηχώ 99,8 εξαίροντας τη στάση του Διαπραγματευτή και του Διοικητή του Τ.Α. Ιεράπετρας Ν. Φρονιμάκη

Αίσιο τέλος για τον άνδρα που απειλούσε χθες να πέσει με το αυτοκίνητό του από γκρεμό, στη θέση Περιστεράς Ιεράπετρας. Για το περιστατικό υπήρξε κινητοποίηση από ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστική, Λιμενικό, ΕΚΑΒ προκειμένου να αποτρέψουν τον άνδρα να δώσει τέλος στη ζωή του.

Κρίσιμη στάθηκε η παρέμβαση φίλων του, που μετά από συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές και τον Διαπραγματευτή που ήταν στο σημείο, απέτρεψαν τα χειρότερα.

Ο κ. Φίλιππος Δασενάκης ένας εκ των φίλων του, μίλησε στον Ηχώ 99,8 περιγράφοντας την δική τους αγωνία ώστε η παρέμβασή τους να είναι χρήσιμη και ουσιαστική, πάντα κάτω από τις οδηγίες του Διαπραγματευτή που είχε έρθει από τον Άγιο Νικόλαο. Αλλά και των αστυνομικών της Ιεράπετρας και του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας κ. Νεκτάριου Φρονιμάκη.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ελπίζουμε ότι ο συμπολίτης και φίλος μας θα ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει. Εμείς είμαστε εδώ και θα σταθούμε στο πλευρό του, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δασενάκης που μαζί με τον κ. Σταύρο Ματζαράκη βοήθησαν ώστε η όλη προσπάθεια να έχει ένα καλό τέλος.