Περιοδεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βαγγέλη Αποστολάκη και Ρένας Δούρου σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο

10:35 π.μ. - Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024
10:06 π.μ. - Πέμ, 06/35/2024
Image: Περιοδεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βαγγέλη Αποστολάκη και  Ρένας Δούρου σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ευάγγελος Αποστολάκης και Ρένα Δούρου, συνοδευόμενοι από το μέλος της Κ.Ε. Γιάννη Παυλιδάκη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και των Ο.Μ. Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου, περιόδευσαν την Τετάρτη 5/6 σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δ/κτη του Τμήματος Ασφαλείας Νεκτάριο Φρονιμάκη και τον Υπ/δκτη Τροχαίας Νίκο Τζουμάκα, με τους οποίους συζήτησαν το πρόβλημα της υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της πόλης. Στη συνέχεια συναντήθηκαν στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας με τον Μανώλη Παπαδάκη, πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Λευτέρη Μυλωνάκη, Δ/ντη του Οργανισμού. Κατά την συζήτηση διαπιστώθηκε ότι μετά από χρόνια απραξίας, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν τα απαιτούμενα κονδύλια και ξεκίνησε το έργο της προσαγωγού διώρυγας Μύρτους - Μπραμνιανών, ενώ την πενταετία της διακυβέρνησης της Ν.Δ. απεντάχθηκαν με ευθύνη του Αχιλλέα Καραμανλή τα συνοδά έργα του φράγματος από το Ταμείο Ανάκαμψης. Παράλληλα, οι αναφορές του κ. Πλακιωτάκη περί χρηματοδότησης των έργων μέσω ΕΣΠΑ, παραμένουν προεκλογικές προφορικές υποσχέσεις.

hxonews
hxonews

Σειρά είχε η συνάντηση στο Δημαρχείο Ιεράπετρας με τους Αντιδημάρχους Ανδρέα Σκουλούδη, Φωτεινή Περακάκη και Γιώργο Κουγιουμουτζάκη καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Τζουμάκη, ενώ ακολούθησε περιοδεία σε ΚΗΦΗ, ΚΑΠΗ και στο κέντρο της Ιεράπετρας, όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες και πολίτες.

hxonews

Ακολούθως, συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου με τον Δήμαρχο Μανώλη Μενεγάκη και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αρακαδάκη. Στη συνέχεια ακολούθησε περιοδεία στους κεντρικούς δρόμους του Αγίου Νικολάου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες. Βασικό θέμα στις συζητήσεις ήταν η ανάγκη την Κυριακή 9 Ιουνίου να «ψαλιδιστεί» η αλαζονεία του 41%. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζόμενους και ασθενείς και να διαπιστώσουν από κοντά την διάλυση που έχει δημιουργήσει η διακυβέρνηση της Ν.Δ. στα νοσοκομεία του Λασιθίου!

hxonews
hxonews

Από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λασιθίου