Παχειά Άμμος - Καβούσι: Αντιδράσεις γονέων για τη μάσκα

7:59 π.μ. - Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020
07:09 π.μ. - Δευ, 14/59/2020
Image: Παχειά Άμμος - Καβούσι: Αντιδράσεις γονέων για τη μάσκα

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μ. Βούλγαρης στον Ηχώ 99,8

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παχειάς Άμμου λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς που ξεκινά σήμερα προκειμένου να γίνει ενημέρωση για το πως θα λειτουργήσει το δημοτικό σχολείο λόγω κορωνοϊού. Στο σχολείο μεταβαίνουν μαθητές και από τα γύρω χωριά Καβούσι, Βασιλική κλπ. Κατά τη συνάντηση όπου παραβρέθηκε και η διευθύντρια του σχολείου κα Ραπάνη εκφράστηκαν αντιδράσεις από γονείς για τη χρήση μάσκας στους μαθητές.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανώής Βούλγαρης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη συνάντηση και τις διαφορετικές φωνές που ακούστηκαν από ορισμένους γονείς. Ωστόσο ως σύλλογος επεσήμαναν στους γονείς την αναγκαιότητα να εφαρμοστούν οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Από την πλευρά της η Διευθύντρια μετέφερε την διάθεσή τους να είναι δίπλα στα παιδιά και να τα βοηθήσουν να προσαρμοστούν.

Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε ο πρόεδρος, το πως θα πράξει ο κάθε γονιός είναι δικό του θέμα και εάν τελικά θα φέρουν τα παιδιά στο σχολείο αυτό θα φανεί σήμερα που είναι ο Αγιασμός στο σχολείο στις 10.00 το πρωί.