ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: 2.916 ψήφισαν στο Λασίθι

7:57 π.μ. - Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
07:12 π.μ. - Δευ, 06/57/2021
Image: ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: 2.916 ψήφισαν στο Λασίθι

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Ικανοποιητικά εξελίχθηκε η διαδικασία των εκλογών για τη ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ και το ραντεβού ανανεώνεται για την ερχόμενη Κυριακή , στον β΄γύρο μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη που έλαβε και την πλειοψηφία των ψήφων και Γιώργου Παπανδρέου που ακολούθησε. Ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Μπελούκας μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την ανταπόκριση του κόσμου και τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες.

hxonews

Οι Λασιθιώτες επέλεξαν στον α΄ γύρο τον Νίκο Ανδρουλάκη και είναι ενδεικτικό ότι στο Οροπέδιο Λασιθίου, τόπο καταγωγής του, η συμμετοχή του κόσμου ήταν πρωτόγνωρη. Η Κρήτη έδωσε στον Ν. Ανδρουλάκη ένα ποσοστό περίπου στο 60%. Από εκεί και πέρα όλη η διαδικασία διεξήχθη σε ένα πολύ καλό κλίμα και από την πλευρά όλων των υποψηφίων. Τώρα πάμε στον β΄γύρο με Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου και ο κόσμος είναι εκείνος που με την ψήφο του θα αναδείξει τον νέο πρόεδρο του Κινήματος, τόνισε ο κ. Μπελούκας ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στις διαδικασίες.

-

Ως προς τα τελικά αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα, Σητεία και Οροπέδιο Λασιθίου αυτά έχουν ως εξής:

Συνολικά ψήφισαν 2.916:

Νίκος Ανδρουλάκης 1.700

Παύλος Γερουλάνος 33

Χάρης Καστανίδης 22

Ανδρέας Λοβέρδος 367

Γιώργος Παπανδρέου 711

Παύλος Χρηστίδης 58

Άκυρα 20, λευκά 6.

hxonews