ΠΑΣΟΚ Λασιθίου προς Κουρουμπλή: η «κακομοίρα ανάπτυξη» θα κολλήσει σε απεργία της ΠΝΟ και δεν θα κατέβει στο νησί μας

11:15 π.μ. - Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016
11:09 π.μ. - Δευ, 12/15/2016
Image: ΠΑΣΟΚ Λασιθίου προς Κουρουμπλή: η «κακομοίρα ανάπτυξη» θα κολλήσει σε απεργία της ΠΝΟ και δεν θα κατέβει στο νησί μας

«Ενώ όλοι οι φορείς ζητούν να εφαρμόσουμε τον νόμο, δεν θα μπούμε στη λογική να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους να γίνουν ήρωες»

Από το «ήμαστε η κάθε λέξη του Συντάγματος» του κ. Τσίπρα, φτάσαμε στην εφαρμογή των νόμων κατά το δοκούν, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν τα μικροκομματικά και ψηφοθηρικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, μη εφαρμόζοντας τον νόμο 4256/2014 για το καράβι ασφαλείας. 
 
Και αναρωτιέται κανείς, πώς σε μια χώρα όπου οι νόμοι εφαρμόζονται σύμφωνα με τη διάθεση του οποιοδήποτε υπουργού ή κομματικού μηχανισμού, πώς σε μια χώρα που κανένας εισαγγελέας δεν κινείται αυτεπάγγελτα εναντίον υπουργού που δηλώνει δημόσια ότι δεν τηρεί το νόμο, πώς μπορούμε να μιλάμε για κράτος δικαίου, πώς μιλάμε για δίκαιη ανάπτυξη και για έξοδο της χώρας μας από το τέλμα…
 
Μη τηρώντας το νόμο κ. Κουρουπλή αφήνεται ένα ολόκληρο νησί στο έλεος του Θεού, προκειμένου όχι να δώσετε την ευκαιρία να γίνουν ήρωες, αλλά για να δώσετε την ευκαιρία σε κάποιους να γίνουν εν δυνάμει ψηφοφόροι σας.
 
Και πολύ φοβόμαστε κ. Κουρουπλή ότι όταν έρθει αυτή η «κακομοίρα ανάπτυξη» θα κολλήσει σε απεργία της ΠΝΟ και δεν θα κατέβει στο νησί μας.
 
 
Με εκτίμηση
ΝΟΕ ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ