ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιεράπετρας: Προκλητικά τα σχόλια της Τ.Ο. Ν.Δ. Σητείας για το συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

11:45 π.μ. - Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023
11:02 π.μ. - Δευ, 06/45/2023
Image: ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιεράπετρας: Προκλητικά τα σχόλια της Τ.Ο. Ν.Δ. Σητείας για το συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

Αναλυτικά:

Πριν λίγες μέρες, στις 2 Φεβρουαρίου, χιλιάδες πολίτες της Ιεράπετρας με μία μεγαλειώδης συγκέντρωση μακριά από κόμματα και ιδεολογικές ταυτότητες έδωσαν άλλον έναν αγώνα για να αποτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση του νοσοκομείου μας αλλά και να εκφράσουν την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο Πλεύρη που βάζει ταφόπλακα στο Ε.Σ.Υ.

Η Τοπική Οργάνωση ΝΔ Σητείας, με σχόλιο της στο facebook, εκφράζει την άποψη της για τον αγώνα αυτόν με ένα άκρως προκλητικό, ειρωνικό και υποτιμητικό σχόλιο δείχνοντας έτσι την αλαζονεία και αναλγησία της εξουσίας, την άγνοια της ότι η κάθε κυβέρνηση πρέπει να υπηρετεί την κοινωνία και τον άνθρωπο αλλά και την πρόθεση της που αντί να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα προσπαθεί να προσαρμόσει την πραγματικότητα στις δικές της απόψεις. Δεν διστάζει δε να προσβάλει με τον πιο κατάφωρο τρόπο τις ενέργειες των συμμετεχόντων στην πορεία διαμαρτυρίας αυτή χαρακτηρίζοντας τις λαϊκίστικα μορφώματα που δημιουργούν κόμματα τύπου Κασιδιάρη.

Επιπλέον αναφέρουμε ότι από διαβεβαιώσεις έχουμε χορτάσει. Ακόμα και αν αυτές προέρχονται από τον Πάπα της Ρώμης δεν φτάνουν να σώσουν το νοσοκομείο Ιεράπετρας. Η σωτηρία του είναι μία. Ένταξή του στην ζώνη Α και προκήρυξη διευθυντικών θέσεων. Μπορεί να το διαβεβαιώση αυτό ο κ. Πλακιωτάκης; Οτιδήποτε άλλο είναι απλή κοροϊδία...Η πλάνη δεν έχει πεθάνει ακόμα δυστυχώς.

Υ.Γ. Η Τοπική Οργάνωση ΝΔ Ιεράπετρας πρέπει να πάρει θέση για την άποψη αυτή της Τ.Ο ΝΔ Σητείας.

hxonews