ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ - Η απάντηση του Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Λασιθίου

10:49 π.μ. - Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024
10:05 π.μ. - Δευ, 13/49/2024
Image: ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ - Η απάντηση του Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Λασιθίου

Δείτε αναλυτικά τα δελτία τύπου

Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύεται, όλο και πιο καθαρά , ότι με τις ακατάσχετες δηλώσεις του, ο κ. Κασσελάκης, προσπαθεί να μιμηθεί το ακραίο λεξιλόγιο της Χρυσής Αυγής ,στοχεύοντας στην ακροδεξιά ψήφο. Ως φαντάρος δέκα πέντε ημερών, είναι έτοιμος να κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία, ζητώντας διακοπή κάθε συνομιλίας, χωρίς να υπολογίζει ότι μια ένταση με την γείτονα, τώρα, θα βλάψει σοβαρά την οικονομία της χώρας, εν όψει της τουριστικής περιόδου, που έχει ήδη αρχίσει. Εμφανιζόμενος ως ο κήρυκας της πολιτικής ηθικής και προστάτης των φτωχών, ξεχνάει ότι η οικογένειά του οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο , μόνο από τη βίλλα στην Εκάλη που την έκρυβε σε offshore, ένδεκα εκατομμύρια ευρώ με τελεσίδικη απόφαση και αρνείται να τα καταβάλει.

Γι αυτό τον αβαντάρει το σύστημα του κ. Μητσοτάκη. Που θα βρει πιο βολικό αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να μπορεί να ασκεί την νεοφιλελεύθερη πολιτική της εις βάρος των μεσαίων και μικρών και ταυτόχρονα να φιμώνει και να χειραγωγεί τα ΜΜΕ; Έτσι ενώ βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μια άνευ προηγουμένου έκρηξη ακρίβειας και κατάλυση του κράτους δικαίου, η αξιωματική αντιπολίτευση ασχολείται με το lifestyle.

Μέσα σε αυτό το νοσηρό πολιτικό κλίμα, μόνο το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του Νίκος Ανδρουλάκης, προβάλλουν ως η μοναδική πολιτική πρόταση εξόδου από την κρίση.

Γραφείο τύπου

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Λασιθίου

Η απάντηση της Ν.Ε. Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Κοίτα ποιοι μιλάνε...

Με έκπληξη αντίκρυσε ο προοδευτικός κόσμος του Λασιθίου την σημερινή κατάπτυστη ανακοίνωση της Ν.Ε. Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που επιτίθεται για άλλη μια φορά με τρόπο συκοφαντικό στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, υιοθετώντας πλήρως την ρητορική της Ν.Δ.

Χρειάζεται θράσος να καταγγέλλουν για ακροδεξιά ρητορική τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που συγκυβέρνησαν με την ακροδεξιά της Ν.Δ. και το ακροδεξιό ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη!

Χρειάζεται θράσος να προσβάλλουν στο πρόσωπο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με το «φαντάρος των δεκαπέντε ημερών» όλους του απόδημους Έλληνες που επιθυμούν να επιστρέψουν και να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις!

Χρειάζεται θράσος να ταυτίζονται με τις ξεθωριασμένες … κόκκινες γραμμές της Ν.Δ. έναντι των πάγιων τουρκικών προκλήσεων, στο πλαίσιο της υποβάθμισης που εξυπηρετεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «θετικού κλίματος». Δεν νοείται «θετικό κλίμα» στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας. Διαφωνεί, άραγε, το τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ότι επιβάλλεται η κυβέρνηση να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες και να καταστήσει σαφές στην γείτονα ότι τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες επιβαρύνουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, παραβιάζουν το πνεύμα και το γράμμα της Διακήρυξης των Αθηνών και δημιουργούν επικίνδυνα για την χώρα μας τετελεσμένα;

Χρειάζεται θράσος να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο του για ανηθικότητα, η παράταξη που εξέθρεψε Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Τσουκάτο, Μαντέλη, Καϊλή κλπ. Να κατηγορεί για ανηθικότητα η παράταξη του χρηματιστηρίου, των εξοπλιστικών, της διάλυσης των ασφαλιστικών ταμείων, της χρεοκοπίας της χώρας. Η παράταξη που οφείλει στις τράπεζες σχεδόν 500 εκ. ευρώ, τα οποία επιβαρύνεται ο ελληνικός λαός, και αρνείται να μας πει με ποιο τρόπο σκοπεύει να τα ξεπληρώσει.

Είναι φανερό πως το τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, βλέποντας την αποδοχή στο πρόσωπο του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγει πανικόβλητο την λάσπη, την τοξικότητα και το σκοτάδι.

Αλήθεια, υιοθετούν την ανακοίνωση αυτή ο Ν. Ανδρουλάκης και τα καθοδηγητικά όργανα του ΠΑΣΟΚ; Συμφωνεί με αυτή η βουλευτής του νομού μας;

Όπως και να ‘χει την απάντηση θα την πάρουν και μάλιστα ηχηρή από τους προοδευτικούς πολίτες.

12/05/2024

Ν.Ε. Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.