Παρουσίαση της μελέτης του παλιού ελαιουργείου στην Ανατολή την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη

11:28 π.μ. - Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022
11:08 π.μ. - Τρί, 23/28/2022
Image: Παρουσίαση της μελέτης του παλιού ελαιουργείου στην Ανατολή την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη

Σε τροχιά υλοποίησης ένας από τους βασικούς στόχους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου «Ανατολή» - Ο Γ. Αγγελάκης στον Ηχώ 99,8

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται ένας από τους βασικούς στόχους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου  «Ανατολή»  που έχει να κάνει με την ανάδειξη του παλαιού ελαιουργείου του χωριού Ανατολή στην Ιεράπετρα. Στο πλαίσιο αυτό την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση της μελέτης για την ανάδειξη του παλιού Ελαιουργείου  που θα λειτουργεί ως πολυχώρος  ποικίλων δραστηριοτήτων.  Η παρουσίαση θα γίνει  στις 10:30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού  Σχολείου. Τη μελέτη θα παρουσιάσει ο αρχιτέκτων μηχανικός κ. Οδυσσέας Σγουρός.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Αγγελάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την εκδήλωση, τη σημασία της ανάδειξης του παλαιού ελαιουργείου αλλά και του να ακουστούν τυχόν προτάσεις επί της μελέτης. Προσθέτοντας ότι   την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση, απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.  και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

 Ακούστε εδώ τη συνέντευξη