Παρουσία του Πολωνού πρέσβη τα εγκαίνια έκθεσης του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Ιεράπετρας

10:05 π.μ. - Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022
10:09 π.μ. - Τρί, 27/05/2022
Image: Παρουσία του Πολωνού πρέσβη τα εγκαίνια έκθεσης του  Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Ιεράπετρας

Ανοίγονται προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ιεράπετρας – Πολωνίας

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Δημοτικού Εικαστικού Εργαστηρίου, με τίτλο "Επικοινωνία μέσω τέχνης".

Οι μικροί μας καλλιτέχνες με τους γονείς τους είχαν την χαρά να δουν τα έργα τους μαζί με τις δημιουργίες των παιδιών ενός αντίστοιχου εικαστικού εργαστηρίου της Πολωνίας.

Το θέμα μας, το υπέροχο μπλε χρώμα , συμβολικό για τη χώρας μας, το θέμα τους, το πανέμορφο πράσινο, συμβολικό για τη συνδιοργανώτρια χώρα της Πολωνίας.

Μεγάλη τιμή μας η παρουσία του Πολωνού Πρέσβη κ.Artour Lombart και της συζύγου του, που με τον Δήμαρχό μας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και τους Αντιδημάρχους

κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, ξεναγήθηκαν στην έκθεση ,γνώρισαν τα παιδιά και τους έδωσαν αναμνηστικά δώρα και επαίνους για την συμμετοχή και την τόσο ωραία προσπάθεια τους.

Η πρώτη επαφή με την χώρα της Πολωνίας ήταν άκρως εποικοδομητική, ανοίγοντας προοπτικές ευρύτερης συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος κι αυτό χάρη στην έκθεση των μικρών μας καλλιτεχνών.

Την επιμέλεια και την ιδέα της συνεργασίας με το κράτος της Πολωνίας την είχε η κ. Sylwia Janowska υπεύθυνη του τμήματος των παιδιών, την οποία και ευχαριστώ πολύ!

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα, όλους όσους συνετέλεσαν για την πραγματοποίηση της

έκθεσης: " Επικοινωνία μέσω Τέχνης", τους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και για τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ιεράπετρας τον πρόεδρο κ. Γ. Βαρδάκη.

Τέλος την Πρεσβεία της Πολωνίας και τον ίδιο τον κ. Πρέσβη για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση μας και τον Δήμαρχο μας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη του.

Με εκτίμηση

Σακαδάκη Μαρία

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

hxonews
hxonews
hxonews