Παράταση δόθηκε για το Κτηματολόγιο στο Λασίθι

8:42 π.μ. - Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019
08:01 π.μ. - Παρ, 11/42/2019
Image: Παράταση δόθηκε για το Κτηματολόγιο στο Λασίθι

Μέχρι την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου οι εμπρόθεσμες αιτήσεις για καθορισμό ραντεβού εμπρόθεσμης κατάθεσης κτηματολογικών δηλώσεων

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από το κοινό και εξ αιτίας αυτού, της αδυναμίας του τηλεφωνικού κέντρου του γραφείου του Εθνικού Κτηματολογίου να ανταποκριθεί, η κοινοπραξία των μελετητικών εταιρειών αποφάσισε , που έληγε η προθεσμία εμπρόθεσμης κατάθεσης των κτηματολογικών δηλώσεων αλλά και του ραντεβού για εμπρόθεσμη κατάθεση κτηματολογικών δηλώσεων τους επόμενους μήνες, να παρατείνει μέχρι την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου τις εμπρόθεσμες αιτήσεις για καθορισμό ραντεβού εμπρόθεσμης κατάθεσης κτηματολογικών δηλώσεων.
 
Η παράταση αφορά ολόκληρο το Νομό Λασιθίου.
 
Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Εθνικό Κτηματολόγιο, αναφέρει συγκεκριμένα: «Επειδή η υποβολή αιτήσεων για έκδοση βεβαιώσεων εμπρόθεσμης προσέλευσης έχει συνεχή ροή διαδικτυακά και τηλεφωνικά, στο 801 10 10 800, υπάρχει κορεσμός, θα γίνονται αποδεκτές αιτήσεις μέχρι τις 12μμ της Τετάρτης 6/11/2019. Ως  ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων θα  καταγράφεται η 31/10/2019. Σε αυτό το διάστημα δεν γίνονται δεκτά αιτήματα μετάθεσης ημερομηνιών για ραντεβού που έχουν ήδη κλείσει».
 
anatolh.com