Παραμένει το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Παχειά Άμμο – Δεν «ήρθαν» φέτος τα 15.000 ευρώ από την Περιφέρεια

11:28 π.μ. - Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021
11:08 π.μ. - Δευ, 23/28/2021
Image: Παραμένει το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Παχειά Άμμο – Δεν «ήρθαν»  φέτος τα 15.000 ευρώ από την Περιφέρεια

Σε αναμονή για την αποκατάσταση του επικίνδυνου κεντρικού δρόμου που διασχίζει το χωριό – Ο πρόεδρος της Τ.Κ. στον Ηχώ 99,8

Για μια ακόμα χρονιά παραμένει έντονο το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην παραλία της Παχειάς Άμμου. Πέρυσι είχε εγκριθεί το ποσό των 15.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης τα οποία αξιοποιήθηκαν ώστε να καθαρίζεται η παραλία και πραγματικά η κατάσταση ήταν πολύ καλή. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη φέτος παρότι έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες από πλευράς μας, δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργος Ραπάνης. Ο οποίος προσθέτει ότι με τα ελάχιστα χρήματα της παγίας δεν βρίσκονται ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν την καθαριότητα και έτσι για μια ακόμη φορά το πρόβλημα είναι έντονο στην περιοχή παρά την προσπάθεια που γίνεται από έναν εργαζόμενο.

Ο κ. Ραπάνης ανέφερε ακόμα ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο ούτε στο θέμα της αποκατάστασης του κεντρικού δρόμου του χωριού που είναι γεμάτος επικίνδυνα σημεία και λακκούβες και από τον οποίο καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες οχήματα και μεγάλα φορτηγά. Σύμφωνα με ενημέρωση που έχει ο ίδιος από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη αναμένουν τον εργολάβο ο οποίος όμως αυτή την περίοδο υλοποιεί άλλο έργο. "Είμαστε σε αναμονή", τόνισε ο ο πρόεδρος της κοινότητας.