Παραίτηση με αιχμές από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λασιθίου

8:12 π.μ. - Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023
08:08 π.μ. - Δευ, 28/12/2023
Image: Παραίτηση με αιχμές από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λασιθίου

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας κάνω γνωστή την παραίτησή μου από Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου.

Θεωρώ ότι ο κύκλος μου σαν Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ολοκληρώθηκε. Είναι τιμή μου που η ανάκτηση της έδρας και η μεγάλη επιστροφή των ψηφοφόρων στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι έγινε επί των ημερών μου στο τιμόνι της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε το 2018 έφτασε στο τέλος του.

Ξεχνάω όσα με πλήγωσαν και κρατάω τις όμορφες στιγμές.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής καθώς και τους γραμματείς και τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων του νομού μας και όλους τους συντρόφους που αγωνιστήκαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα.

Καλή δύναμη στην νέα Βουλευτή Λασιθίου, Κατερίνα Σπυριδάκη που θα πρέπει να παίρνει θέση στα προβλήματα του νομού και να είναι μπροστά σε όλους τους αγώνες προκειμένου να βγει το Λασίθι από την αφάνεια!

Στηρίζω τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, παραμένω στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και θα είμαι παρών σε όλες τις αναμετρήσεις!

Καθώς είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ των ΑΞΙΩΝ και όχι των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Με εκτίμηση

Γιώργος Μπελούκας

Σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 ο κ. Μπελούκας δήλωσε μεταξύ άλλων για την παραίτησή του οτι, ξεκινάει μια νέα περίοδος και  ήδη ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης προετοιμάζεται για τη ΔΕΘ για τις ευρωεκλογές. Πιστεύω ότι  με έναν νέο Γραμματέα θα πάμε ακόμα καλύτερα. Παραμένω στον χώρο, αλλά  ένας κύκλος ολοκληρώθηκε. Υπάρχει ικανοποίηση που επί των ημερών μου είχαμε την ανάκτηση της έδρας και ευχαριστώ όλους όσοι συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, είπε.  Για το εάν αφήνει αιχμές μέσω της επιστολής παραίτησης υποστήριξε ότι δεν αφήνει αιχμές, παραμένει στον χώρο και αυτό που προέχει είναι  το συμφέρον του τόπου. Να  μην υπηρετούμε κανενός τα συμφέροντα. Κουμάντο πρέπει να κάνουν οι Λασιθιώτες, τόνισε ανάμεσα σε άλλα.