Παράγοντας της κολύμβησης συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

11:33 π.μ. - Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021
11:03 π.μ. - Τρί, 16/33/2021
Image: Παράγοντας της κολύμβησης συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

Παράγοντας της κολύμβησης κρατείται από την ΕΛ.ΑΣ, μετά από τις καταγγελίες δύο ανήλικων αθλητριών

Παράγοντας της κολύμβησης κρατείται από την ΕΛ.ΑΣ, μετά από τις καταγγελίες δύο ανήλικων αθλητριών, που κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ο άνδρας τις είχε βιάσει επανειλημμένα., όταν και οι δύο ήταν ηλικίας δέκα ετών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πριν από επτά χρόνια οι ανήλικες έπεσαν θύματα βιασμού από τον συγκεκριμένο 74χρονο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013 - 2015.

Οι 17χρονες, σήμερα, αθλήτριες, κατέθεσαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, καταγγέλλοντας τον 74χρονο αθλητικό παράγοντα. Σύμφωνα με την καταγγελία τους ο συγκεκριμένος άνδρας τις κακοποιούσε συστηματικά από το 2013 έως το 2015. Σχηματίστηκε ένταλμα σε βάρος του, και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έκαναν έφοδο στο σπίτι του αθλητικού παράγοντα.

Σύμφωνα με το news247, πρόκειται περί ιδρυτικού στελέχους γυμναστικού συλλόγου στο Περιστέρι και προπονητή και όπως προέκυψε από την έρευνα έβαζε τα κοριτσάκια να δουν στον υπολογιστή του υλικό παιδική πορνογραφίας και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, μέχρι που της ανάγκαζε να του κάνουν στοματικό έρωτα.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και, το Σάββατο, ο ανακριτής διέταξε την προφυλάκισή του.

thepressproject.gr