Παραδόθηκε και τοποθετήθηκε στο παραλιακό Γυμναστήριο Ιεράπετρας απινιδωτής που πρόσφερε η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας

10:53 π.μ. - Τρίτη, 11 Απριλίου 2023
10:04 π.μ. - Τρί, 11/53/2023
Image: Παραδόθηκε και τοποθετήθηκε στο παραλιακό Γυμναστήριο Ιεράπετρας απινιδωτής που πρόσφερε η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας

Η προσφορά εντάσσεται στην πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Ιεράπετρας

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου 2023 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος παρέδωσε έναν υπερσύγχρονο Απινιδωτή, που προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας στo Σωματείο Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Ιεράπετρας, και τοποθετήθηκε έξω από το παραλιακό Δημοτικό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας, όπου καθημερινά αθλούνται πολλοί δημότες αλλά και κάθε χρόνο διεξάγονται οι παγκρήτιοι αγώνες στίβου «Νεστόρεια».

Η προσφορά του Απινιδιωτή από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, εντάσσεται στην πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Ιεράπετρας και στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στις 20 Μαρτίου 2023 στο Βουζουνεράκειο Στάδιο μεταξύ Επιλέκτων Διεθνών Ελλάδας και Παλαιμάχων Ιεράπετρας VS, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να αγορασθούν Απινιδωτές για να τοποθετηθούν σε οργανωμένους χώρους άθλησης του Νομού Λασιθίου, στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ιωάννη Δρακωνάκη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν περίπου από ένα χρόνο (20 Μαρτίου 2022), ενώ αθλούνταν στο Βουζουνεράκειο Στάδιο.

Στην τελετή παράδοσης και τοποθέτησης του Απινιδωτή παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ιεράπετρας κ. Σίλα Λουτσέτης.