Παράδοση εξοπλισμού στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

6:05 μ.μ. - Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017
06:11 μ.μ. - Δευ, 13/05/2017
Image: Παράδοση εξοπλισμού στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης παραδώσαμε σήμερα  Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 9.00 π.μ. στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας:

 
Ένα μόνιτορ για τις ζωτικές λειτουργίες (σφίξη, πίεση, θερμοκρασία, κορεσμό οξυγόνου κ.λ.π.). Θα καλύψει  ανάγκες της Παθολογικής Κλινικής και είναι προσφορά του Συλλόγου Αλιέων Αγίου Ιωάννη του Δήμου Ιεράπετρας.
Ένα μηχάνημα Bi-Pap για το αναισθησιολογικό τμήμα, δωρεά του κ. Καλογεράκη, εκπροσώπου της Medical life.
Eίδη ιματισμού δωρεά του Ξενοδοχείου SUNWING στο Μακρύ Γιαλό , με πρωτοβουλία της  Διευθύντριας κ. Ανέζας  Φουρλάνου: Μαξιλαροθήκες 100 κομμάτια , μαξιλάρια 78 κομμάτια, στρωματάκια ρολό  μπλε 10 τμχ, παπλώματα 183 τμχ και κουβέρτες  7 τμχ. Όσα από τα παραπάνω είδη δεν χρειάζονται στο Νοσοκομείο θα δοθούν  στο Γηροκομείο  και στον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας.
Αρκετά σεντόνια και κουβέρτες δωρεά του Φίλιππα Μαραγκάκη.
Έτσι οι δωρεές  σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο , καθώς και οι  συνδρομές  πιάνουν άμεσα τόπο,  με την αγορά  μηχανημάτων ή ειδών εξοπλισμού, μέσα από τον πίνακα ιεράρχησης των αναγκών του Νοσοκομείου, που έχει συνταχθεί σε συνεργασία με τα θεσμοθετημένα όργανα του Νοσοκομείου μας.
 
Στην παράδοση παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αρακαδάκης, ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Ερασιτεχνών αλιέων Αγίου Ιωάννη Κώστας Γιακουμάκης με ολόκληρο το Συμβούλιο, η  Διευθύντρια  του Ξενοδοχείου SUNWING κ. Ανέζα  Φουρλάνου, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο  Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας
 
 
 
Ανδρέας Μαμαντόπουλος                                         Χαράλαμπος Κανάκης