Παρά τις διαβεβαιώσεις κλείνει η ιδιωτική Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στην Ιεράπετρα-Η επιστολή Δερεζέα

1:20 μ.μ. - Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023
01:11 μ.μ. - Σάβ, 11/20/2023
Image: Παρά τις διαβεβαιώσεις κλείνει η ιδιωτική Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στην Ιεράπετρα-Η επιστολή Δερεζέα

Αναλυτικά η επιστολή του πρόεδρου

Με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση , πληροφορήθηκα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης , τον απόφαση των λοιπών μετόχων της εταιρίας «ΜΧΑ Άγιος Παντελεήμονας ΕΠΕ», για παύση της λειτουργίας της Μονάδας μας στην Ιεράπετρα από αύριο.

Μια απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου και με ότι πρεσβεύω.

Έχοντας βιώσει όλες τις αντιξοότητες τα πέντε χρόνια λειτουργίας της μονάδας, δεν παράτησα ποτέ τα όπλα, και πάντα μαχόμουν για το καλό και την ασφάλεια ασθενών και προσωπικού μας.

Ακόμα και αυτή την στιγμή, βγήκα μπροστά και δεσμεύτηκα δημόσια ότι ανεξάρτητα από το μέγεθος των δυσκολιών , αναλαμβάνω προσωπικά την λειτουργία της μονάδας, μέχρι να βρεθεί η βέλτιστη λύση για το καλό των αιμοκαθαιρομενων και του προσωπικού μας. Ακόμα και αυτή η άκρως ευαίσθητη κ ανιδιοτελής κίνηση μου, δυστυχώς δεν έτυχε απόκρισης. Μία ανάλγητη πράξη που με γεμίζει λύπη και απογοήτευση, και πραγματικά αναρωτιέμαι...Γιατί; Γιατί να μείνουν χωρίς την περίθαλψή τους οι ασθενείς μας από αύριο; Γιατί με αυτήν την αδικαιολόγητη πράξη να μείνουν χωρίς την δουλειά τους περί τα 20 άτομα προσωπικό;

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Που εμπιστευτήκαν το πρόσωπό μου, γιατί βρισκόμουν πάντα εμπράκτως στο πλάι τους. Έχω την συνείδησή μου καθαρή, γιατί προσπάθησα μέχρι το τέλος, έστω και ενάντια σε μια ειλημμένη απόφαση.

Με βαθιά εκτίμηση,

Παναγιώτης Δερεζέας

Η επιστολή της Δομής στο Νοσοκομείο Άγιου Νικολάου 

hxonews