Παπαδάκης: Προσδοκούμε από τον Υπουργό ΥΠΑΑΤ απαντήσεις στα προβλήματα μας και όχι μια εθιμοτυπική επίσκεψη

11:30 π.μ. - Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022
11:04 π.μ. - Πέμ, 14/30/2022
Image: Παπαδάκης: Προσδοκούμε από τον Υπουργό ΥΠΑΑΤ απαντήσεις στα προβλήματα μας και όχι μια εθιμοτυπική επίσκεψη

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 o αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής αγροτικών θεμάτων Δήμου Ιεράπετρας

Με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αύριο Παρασκευή στην Ιεράπετρα, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής αγροτικών θεμάτων του δήμου κ. Νεκτάριος Παπαδάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8.

Όπως είπε το αυξημένο κόστος παραγωγής, το ενεργειακό κόστος και η κατάσταση στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά, όπως αυτή διαμορφώνεται λόγω των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία, έχουν φέρει τους παραγωγούς σε δυσχερή θέση.Ο παραγωγός πρέπει να στηριχθεί για να μπορέσει να συνεχίσει να παράγει και να εφοδιάζει την αγορά με ποιοτικά προϊόντα. Τα θέματα αυτά θα συζητηθούν και στην έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων, που θα γίνει σήμερα Πέμπτη.

Ο Υπουργός είναι ενήμερος για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Περιμένουμε απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα των παραγωγών και όχι μια εθιμοτυπική επίσκεψη, τόνισε ο κ. Παπαδάκης.

Ως προς το πρόγραμμα του Υπουργού σύμφωνα με την ενημέρωση, που έχουν ως τώρα, ο κ. Γεωργαντάς θα βρίσκεται αύριο στην Ιεράπετρα στις 19.00, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο και θα ακολουθήσει σύσκεψη στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.

Θα ήταν προτιμότερο ο κ. Υπουργός να έρθει νωρίτερα, ώστε να καταστεί εφικτή μια επίσκεψη σε κάποιο θερμοκήπιο, ή σε κάποιος αγροτικό συνεταιρισμό και να δει από κοντά τον τρόπο, που παράγουμε τα προϊόντα μας. Ακόμα και έτσι όμως το κυρίαρχο είναι να έρθει και να δώσει λύσει στα προβλήματά μας, σημείωσε ο κ. Παπαδάκης.