Πάνω από 200 παιδιά στα τμήματα του Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας

12:23 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020
12:02 μ.μ. - Δευ, 10/23/2020
Image: Πάνω από 200 παιδιά στα τμήματα του Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας

Τα σχέδια πιθανής συνεργασίας Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Με θετικό πρόσημο εξελίσσεται η πορεία των τμημάτων του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ιεράπετρας (Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας). Αγωνιστικά τα τμήματα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και συνεχίζουν ανοδικά βάζοντας υψηλούς στόχους. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Τζωρτζάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις αλλαγές που υπήρξαν από το προηγούμενο καλοκαίρι ως προς το οργανωτικό κομμάτι, τις αλλαγές στη διοίκηση και τη συνεργασία με μια ομάδα ανθρώπων, προπονητές κ.λ.π. που συμβάλλουν ώστε το Μπάσκετ στην Ιεράπετρα να ανέβει ακόμη ψηλότερα.

Στάθηκε στις υποδομές που τελευταία βελτιώθηκαν σημαντικά μετά από παρεμβάσεις που έγιναν από πλευράς δήμου δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να παίζουν σε αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις αποφεύγοντας προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν.

Τέλος μίλησε για τα σχέδια της ομάδας και τις πιθανότητες συνεργασίας με τον θρύλο του Ελληνικού Μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, μια ιδιωτική μεν πρωτοβουλία η οποία όμως εάν προχωρήσει θα αποφέρει τεράστια εμπειρία και γνώση στα παιδιά και όχι μόνο.

Ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν με τον τρόπο τους την ομάδα και κυρίως τους γονείς που είναι στο πλευρό τους.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Τζωρτζάκη: