Πάνω από 20 ομάδες στο Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας

2:19 μ.μ. - Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
02:02 μ.μ. - Παρ, 26/19/2021
Image: Πάνω από 20 ομάδες στο Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας

Tην Κυριακή ο πρώτος γρίφος του PreGame

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Κυνήγι Θησαυρού ΙεράπετραςGOATVID 2K21 που φέτος προσαρμόζεται στις ανάγκες της πανδημίας και θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Διοργανώτρια ομάδα, οι περυσινοί νικητές, τα "Κατσίκια" . Ο κ. Γιάννης Μαστοράκης μέλος της ομάδας "Κατσίκια"  μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις προετοιμασίες αλλά και τη μεγάλη ανταπόκριση καθώς παρά το ότι το Κυνήγι θα γίνει διαδικτυακά ήδη πάνω από 20 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή και υπάρχει ακόμη χρόνος και για άλλες ομάδες που θέλουν να κάνουν αίτηση. 

Στη σελίδα στο http://www.thisauros.comυπάρχει ενημερωτικό υλικό για τους συμμετέχοντες καθώς  και ένα ξεχωριστό βίντεο. Η ιστορία πίσω από τον φετινό  Θησαυρό,  στην ουσία είναι συνέχεια της περυσινής ιστορίας. Τι άφησαν λοιπόν πίσω τους οι εξωγήινοι; Πως επηρεάστηκαν από αυτό το "δώρο" τα "Κατσίκια" και γιατί τρομοκρατούν την πόλη που έχει ερημώσει από το lockdown;  Ποιος θα βρει τις απαντήσεις; Ο Κρυμμένος Θησαυρός θα αποκαλύψει πολλά και τα  περιμένουμε με αγωνία. 

Ο κ. Μαστοράκης έδωσε χρήσιμες οδηγίες για το πως το Κυνήγι θα γίνει διαδικτυακά ευχαριστώντας τον κ. Φίλιππο Βλάσση για τη συνεργασία αλλά και το ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ για τη στήριξη. Το Κυνήγι θα γίνει την Κυριακή 7  Μαρτίου. Ωστόσο την ερχόμενη  Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα δοθεί ο πρώτος γρίφος του Pregame και την Τετάρτη ο  επόμενος γρίφος.