Παντελάκης: Να σταματήσει η υπονόμευση της προσπάθειας για ανάδειξη του Μύρτους

12:18 μ.μ. - Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
12:07 μ.μ. - Τρί, 23/18/2024
Image: Παντελάκης: Να σταματήσει η υπονόμευση της προσπάθειας για ανάδειξη του Μύρτους

Τι είπε ο Α. Παντελάκης, πρόεδρος Μύρτους, για τα δρώμενα του Μύρτους και την έλλειψη βοήθειας από συγκεκριμένα άτομα

Με αφορμή τα πολιτιστικά δρώμενα που έγιναν αλλά και όσα πρόκειται να γίνουν στο Μύρτος, ο κ. Αλέξανδρος Παντελάκης, πρόεδρος του Μύρτους, μίλησε στον Ηχώ 99,8.

Τόσο το φεστιβάλ μπύρας όσο και το I RUN MYRTOS ήταν απόλυτα επιτυχημένα, μας είπε ο κ. Παντελάκης. Σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους του Μύρτους γίνεται προσπάθεια ώστε το Μύρτος να γίνει ένα πολιτιστικό κέντρο. Οι εκδηλώσεις θα συνεχίσουν μέσα στον Αύγουστο και στις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για 13η χρονιά η Γιορτή Τουρισμού.

Παρά τις προσπάθειες που γίνονται στο Μύρτος και την συνεργασία που υπάρχει από κάποιους, ο κ. Παντελάκης μας ενημέρωσε ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχει βοήθεια και προχώρησε σε μία καταγγελία. Οι κινήσεις και οι συμπεριφορές που βλέπει από ορισμένα άτομα τον κάνουν να υποψιάζεται ότι κάποιοι στήνουν φράγματα στην ανάπτυξη του χωριού και αυτό που ζητάει ο κ. Παντελάκης είναι η συνεργασία.

Όπως είπε στον αέρα του Ηχώ 99,8, οι φετινές εκλογές δεν τον ενδιέφεραν καθώς είχε αποφασίσει να αποσυρθεί. Ωστόσο, μετά από πιέσεις των κατοίκων του Μύρτους αλλά και άλλων αποφάσισε να βάλει ξανά υποψηφιότητα όπως και έκανε με την παράταξη του κ. Γουλιδάκη. Από τότε δέχεται συνεχή πόλεμο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε θέματα που αφορούν την κοινότητα του Μύρτου. Παρόλα αυτά θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να καταγγέλλει δημόσια όσους υπονομεύουν την ανάπτυξη και την ανάδειξη του χωριού. «Στις εκλογές είμαστε αντίπαλοι αλλά την επόμενη μέρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι γιατί ο σκοπός είναι ένας και ίδιος για όλους.», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη εδώ: