Πανταζής: Συγχαρητήρια επιστολή στους εκλεγμένους Βουλευτές Λασιθίου

9:11 π.μ. - Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023
09:05 π.μ. - Τετ, 24/11/2023
Image: Πανταζής: Συγχαρητήρια επιστολή στους εκλεγμένους Βουλευτές  Λασιθίου

Δείτε αναλυτικά

Συγχαρητήρια επιστολή στους Βουλευτές Λασιθίου Ιωάννη Πλακιωτάκη και Κατερίνας Σπυριδάκη οι οποίοι προέκυψαν από τις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές που έλαβαν χώρα στις 21 Μαΐου απέστειλε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΄΄Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα΄΄ κος Αργύρης Πανταζής.

Στις επιστολές του τονίζει τη διαφορετικότητα της προσωπικότητας του κάθε υποψήφιου αλλά και τον τρόπο που ο κάθε ένας απευθύνθηκε στο Λασιθιώτικο πολίτη προκειμένου να επικρατήσει των υπολοίπων αντάξιων συνδιεκδικητών του.

Τέλος απευθυνόμενος και στους δυο Βουλευτές τόνισε τον πολιτικό πολιτισμό ο οποίος πρέπει να διακατέχει όλους όσοι τίθενται στην κρίση των πολίτων. Τους ευχήθηκε δε υγεία και δύναμη προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων του Λασιθίου. Η εκλογική διαδικασία είναι κορυφαία δημοκρατική έκφραση της βούλησης του λαού και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ο αγώνας για ένα καλύτερο Λασίθι είναι υπόθεση όλων ακόμα και αυτών που δεν κατάφεραν να εκλέγουν, αναφέρει σε δημόσια ανάρτηση του ο κος Αργύρης Πανταζής.

Δημοτική Παράταξη ΄΄Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα¨