
Το όχημα δεν έφερε πινακίδες και είχε φιμέ τζάμια
Σε μία ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Πάνος Ρούτσι. Όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του, πριν από λίγες ημέρες άγνωστος οδηγός επιχείρησε να τον παρασύρει με αυτοκίνητο, έξω από το σπίτι του.
«Αν δεν προλάβαινα να κάνω στην άκρη, θα με σκότωνε», είπε ο ίδιος.
Όπως περιέγραψε ο Πάνος Ρούτσι, μιλώντας στον Alpha, άκουσε «ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Όταν γύρισα το κεφάλι, είδα ότι κατευθυνόταν επάνω μου. Έκανα μια κίνηση με το χέρι στο καπό, αλλιώς θα με είχε παρασύρει».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο κ. Ρούτσι περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας: «Άκουσα ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Όταν γύρισα το κεφάλι, είδα ότι κατευθυνόταν επάνω μου. Έκανα μια κίνηση με το χέρι στο καπό, αλλιώς θα με είχε παρασύρει».
Σύμφωνα με τον ίδιο, το όχημα δεν έφερε πινακίδες και είχε φιμέ τζάμια, ενώ ο οδηγός εξαφανίστηκε αμέσως μετά.
Οι καταγγελίες για παρακολουθήσεις
Ο κ. Ρούτσι πρόσθεσε πως δεν είναι το πρώτο ανησυχητικό περιστατικό που βιώνει η οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι «πριν λίγες εβδομάδες άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σπίτι του γιου του στη Θεσσαλονίκη». Όπως είπε, «το παιδί επέστρεφε από τη δουλειά και βρήκε παραβιασμένο το παράθυρο, ενώ ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο φαινόταν να τον παρακολουθεί».
Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ρούτσι, που έχει σταθεί στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων των οικογενειών των θυμάτων, προκαλούν νέα ανησυχία. Το περιστατικό αναμένεται να εξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές, καθώς οι πράξεις αυτές εκλαμβάνονται ως απόπειρα εκφοβισμού ενός ανθρώπου που ζητά δικαίωση για την τραγωδία των Τεμπών.
Πηγή: documentonews.gr