Πανηγυρική συνεδρίαση της ΝΕ Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Λασιθίου

9:14 π.μ. - Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023
09:06 π.μ. - Παρ, 09/14/2023
Image: Πανηγυρική συνεδρίαση της ΝΕ Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Λασιθίου

Τέθηκε το οργανωτικό πλαίσιο για τις επόμενες εβδομάδες

"Η συνέχιση του αγώνα ως τις 25 του Ιούνη, η αύξηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και η απόφαση για συνέχιση του αγώνα όλων των μελών, στο δρόμο για τις δεύτερες εκλογές", ήταν τα βασικά θέματα της Συνεδρίασης της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Όλα τα μέλη της Επιτροπής συγχάρηκαν τους υποψηφίους και υποψήφιες για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν για να κατακτηθεί η κοινοβουλευτική έδρα από το ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι.

Εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου, το πολιτικό πλαίσιο παρουσίασε η Μαρία Καναβάκη και εκ μέρους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ο Σταύρος Τζεδάκης ,ο Λευτέρης Μηλιός και ο Τάκης Πατεράκης.

Στις τοποθετήσεις τους, τα μέλη της Επιτροπής έκαναν λόγο για μια ξεκάθαρη νίκη με αύξηση του ποσοστού του Νομού μας και την κατάκτηση της έδρας, που ήταν και ο κύριος στόχος.

Τέθηκε το οργανωτικό πλαίσιο για τις επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με το προηγούμενο σχεδιασμό που κρίθηκε θετικός.

Κλιμάκια θα περιοδεύσουν σε όλο το Νομό, στα χωριά και στις πόλεις του Λασιθίου, όπου θα συμμετέχουν οι Υποψήφιοι Βουλευτές και τα Μέλη των Τοπικών Οργανώσεων καθώς και μέλη της Κ.Π.Ε.

Συνεχίζομε τον αγώνα για το Λασίθι που μας αξίζει, για μια ισχυρή φωνή μέσα από ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ! Πάμε λοιπόν να κάνουμε την Αλλαγή δυνατή στις 25 Ιουνίου με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή"!