Πανεπιστήμιο Κρήτης: Επτά καθηγητές του στη λίστα με τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές

9:28 π.μ. - Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021
09:05 π.μ. - Παρ, 28/28/2021
Image: Πανεπιστήμιο Κρήτης: Επτά καθηγητές του στη λίστα με τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές

Επτά καθηγητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καθηγητές Πληροφορικής στην Ελλάδα, με τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές στο ερευνητικό τους έργο

Επτά καθηγητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καθηγητές Πληροφορικής στην Ελλάδα, με τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές στο ερευνητικό τους έργο. Τα αποτελέσματα προέκυψαν από πρόσφατη διεθνή έρευνα, η οποία δημοσίευσε τα αποτελέσματά της για το 2021 ( https://www.guide2research.com/scientists/GR ).

Πρόκειται για τους Νίκο Κομοντάκη, Βαγγέλη Μαρκάτο, Ιωάννη Τόλλη, Γιάννη Στυλιανού, Βασίλη Χριστοφίδη, Κωνσταντίνο Στεφανίδη και Δημήτρη Πλεξουσάκη. Η κατάταξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κρήτης, γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα και βασίζεται σε βιβλιογραφικούς δείκτες ερευνητικής συνεισφοράς, όπως το h-index, το πλήθος των επιστημονικών εργασιών, και το πλήθος των αναφορών.

«Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνει το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου που εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους καθηγητές που διακρίθηκαν, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η αναγνώριση του έργου τους αποτελεί διάκριση τόσο για τους ίδιους, όσο και για το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

tanea.gr