Πανελλαδικές 2023: Δείτε τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

10:29 π.μ. - Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023
10:06 π.μ. - Παρ, 09/29/2023
Image: Πανελλαδικές 2023: Δείτε τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Αύριο Σάββατο, 10/06/23, οι μαθητές θα διαγωνιστούν στα μαθήματα Υγιεινής, Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών

Συνεχίστηκαν και σήμερα Παρασκευή οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές 2023, καθώς εξετάστηκαν σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Δείτε τα θέματα σε:

- Ηλεκτροτεχνία 2, πατώντας ΕΔΩ

-Ναυτικό Δίκαιο,πατώντας ΕΔΩ

-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, πατώντας ΕΔΩ

-Τα θέματα του μαθήματος "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ" θα ανακοινωθούν μετά τις 10:30

Πανελλαδικές 2023 στο protothema.gr: Όλα τα θέματα και οι απαντήσεις με την αξιοπιστία των φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Αύριο Σάββατο, 10/06/23, οι ίδιοι θα διαγωνιστούν στα μαθήματα Υγιεινής, Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.

Η «αυλαία» των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ θα πέσει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου με τα μαθήματα Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Εν τω μεταξύ, τη στρατηγική επιτυχίας τους θα κληθούν να καταστρώσουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023, προκειμένου ο υπολογισμός μορίων να τους ανοίξει τον δρόμο για την εισαγωγή στη σχολή της επιλογής τους. Όταν βγουν οι βαθμοί των υποψηφίων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να υπολογίσει τα μόρια, πατώντας ΕΔΩ.

protothema.gr