Παγκρήτια Τράπεζα: Πρώτη παρουσία στα «Ποσειδώνια» με δυναμικό στίγμα

11:21 π.μ. - Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
11:06 π.μ. - Τετ, 12/21/2024
Image: Παγκρήτια Τράπεζα: Πρώτη παρουσία στα «Ποσειδώνια» με δυναμικό στίγμα

Την πρώτη της παρουσία στα «Ποσειδώνια» πραγματοποίησε φέτος η Παγκρήτια Τράπεζα

Με αφορμή την δυναμική της είσοδο στο χώρο της ναυτιλιακής χρηματοδότησης, η Παγκρήτια συμμετείχε ως υποστηρικτής και χορηγός σε δράσεις κατά την διάρκεια της σημαντικής ναυτιλιακής έκθεσης, επιδιώκοντας την ενίσχυση του αποτυπώματος της στον ναυτιλιακό κλάδο.

Η Παγκρήτια Τράπεζα υποστήριξε ως χορηγός το ‘shipowners forum’ της Tradewinds όπου συμμετείχαν κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η Τράπεζα υπήρξε επίσης χορηγός της έρευνας για τις εταιρείες διαχείρισης πλοίων που δραστηριοποιούνται με γραφεία στην Αττική, η οποία παρουσιάστηκε από τα «Ναυτικά Χρονικά» σε ειδική εκδήλωση και αποτέλεσε σημείο αναφοράς και της φετινής διοργάνωσης.

hxonews

Παράλληλα η Παγκρήτια συμμετείχε στον ιστιοπλοικό αγώνα «Posidonian Cup» όπου το πλήρωμα της Τράπεζας κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία P1 και την τέταρτη στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε περισσότερα από 50 σκάφη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος μαζί με μέλη της Διοίκησης και στελέχη της Ναυτιλιακής Διεύθυνσης ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης και συνομίλησαν με στελέχη εταιριών.

«Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, πριν από έναν χρόνο η Παγκρήτια επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στην Ναυτιλιακή Χρηματοδότηση προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κάλυψη των εξειδικευμένων επιχειρησιακών αναγκών των ναυτιλιακών εταιρειών. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να κερδίσουμε μερίδιο της αγοράς, δίνοντας ξεκάθαρο στίγμα, με τη δημιουργία ενός ναυτιλιακού χαρτοφυλακίου, αποτελούμενο από μικρούς, μεσαίους αλλά και μεγάλους ναυτιλιακούς οίκους. Η Παγκρήτια Τράπεζα ενισχύει την ναυτιλία, την κινητήριο δύναμη της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας λύσεις και προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρθολομαίος.

neakriti.gr