Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: «Για μια Ιεράπετρα όμορφη και καθαρή»

7:19 π.μ. - Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
07:06 π.μ. - Πέμ, 04/19/2020
Image: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: «Για μια Ιεράπετρα όμορφη και καθαρή»

Δήμαρχος Ιεράπετρας: Ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί υπευθυνότητα και ενέργειες τόσο σε συλλογικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας, κα. Μαρία Σακαδάκη, τον εντεταλμένο Σύμβουλο Εθελοντισμού κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ Εστίασης, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη και τον ταμία του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χαράλαμπο Λαμπράκη, για την προώθηση της δράσης «Φροντίζω τον τόπο που ζω» που περιλαμβάνει ταυτόχρονες ενέργειες καθαριότητας σε όλο τον Δήμο Ιεράπετρας την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 από τις 10:00 έως τις 11:00 το πρωί.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τους ευχαρίστησε όλους για την πρωτοβουλία και δήλωσε: «Ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί υπευθυνότητα και ενέργειες τόσο σε συλλογικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας και χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια ξεκινώντας από το σπίτι μας, τη γειτονιά μας.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους δημότες μας, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν σε αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Περιβάλλοντος.

Οφείλουμε όλοι να κάνουμε την προστασία του περιβάλλοντος δική μας υπόθεση. Για μια Ιεράπετρα όμορφη και καθαρή.»