Παγάκια Λασιθίου Κρήτης: Γιατί έχουμε τον καλύτερο πάγο της Κρήτης!

12:00 μ.μ. - Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Δευ, 22/00/2023
Image: Παγάκια Λασιθίου Κρήτης: Γιατί έχουμε τον καλύτερο πάγο της Κρήτης!

Τα πόσιμα παγάκια που κάνουν τη διαφορά, είναι απαλλαγμένα από χλώριο και δεν βλάπτουν την υγεία

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί να αγοράσει κάποιος πάγο. Πόσο δύσκολο είναι να τον φτιάξεις μόνος σου; Άλλωστε είναι απλά λίγο παγωμένο νερό. Όταν όμως έχεις εργαστεί και χρησιμοποιήσει τον πάγο σαν το υλικό της δουλειάς σου, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τόσο απλό. Όπως λέει άλλωστε και το ρητό ο πάγος είναι για τον bartender, ότι είναι η φωτιά για τον chef.

hxonews

Η Επιχείρηση “Παγάκια Λασιθίου Κρήτης” γνωρίζει τις ανάγκες του χώρου εστίασης και σας προμηθεύει με τον ιδανικό διάφανο πάγο ο οποίος παράγεται σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. Το  νερό που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη μέσω της διαδικασίας της αντίστροφης όσμωσης είναι απαλλαγμένο από χλώριο και το καθιστά απολύτως ασφαλές, χωρίς οσμές. Το χλώριο είναι μια χημική ουσία που  καταπίνουν καθημερινά δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με στόχο να αποφύγουν προβλήματα υγείας από πιθανή παρουσία επικίνδυνων μικροοργανισμών στο πόσιμο νερό. Ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά ότι το χλώριο προκαλεί προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα «Παγάκια Λασιθίου Κρήτης» διαθέτουν  δική τους  γεώτρηση οπότε το νερό που χρησιμοποιείται  είναι απαλλαγμένο από χλώριο.

hxonews

Ποιο ήταν το κίνητρο για να ασχοληθείτε με αυτή την εξειδίκευση;

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης , “Παγάκια Λασιθίου Κρήτης”, Μάνος Πατεράκης δουλεύοντας 20 χρόνια στο χώρο της εστίασης, 12 από αυτά ως ιδιοκτήτης δημοφιλούς καταστήματος, γνωρίζει ακριβώς τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του χώρου και μας απαντάει:

“Η καθαρότητα του νερού ως πρώτη ύλη, η διαύγεια του προϊόντος, η σωστή ποσότητα και η επιλεγμένη σακούλα συσκευασίας, είναι γνώμονας του τρόπου λειτουργίας μας” Μέσω της διαδικασίας της αντίστροφης όσμωσης το νερό αποβάλλει από το χλώριο, τις οσμές και την σαθρή δομή μετατρέποντας το στον ιδανικό, διάφανο πάγο.

hxonews

Που γίνεται η παραγωγή του πάγου;

Η παραγωγή γίνεται στον χώρο μας, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα, σε σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις οι οποίες δεν επιτρέπουν την δημιουργία μυκήτων και καθιστούν τον πάγο απόλυτα ασφαλή για κατανάλωση. Οι 2,5 και 7,5 κιλών συσκευασίες μας, διαβεβαιώνουν την ποιότητα του πάγου μας καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου.

Τι τύπους επιχειρήσεων προμηθεύετε ;

Προμηθεύουμε μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων δίνοντας την μέγιστη προσοχή μας στην εστίαση, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατά την διανομή ακολουθούμε προδιαγραφές κατεψυγμένων τροφίμων ώστε να επιβεβαιώσουμε την ποιότητα του πάγου μας. Βέβαια, τα προϊόντα μας διατίθενται και στο κοινό από επιλεγμένους συνεργάτες μας.