Π. Σαρρής: Ο κόσμος να ετοιμαστεί για κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο

1:21 μ.μ. - Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022
01:07 μ.μ. - Τετ, 27/21/2022
Image: Π. Σαρρής: Ο κόσμος να ετοιμαστεί για κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο

Τι δήλωσε στο Ηχώ 99,8 το μέλος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  και τον μειωμένο αριθμό γιατρών που ζητούνται για την ενίσχυσης του, μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Παναγιώτης Σαρρής εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη « Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

. Όπως τόνισε το Νοσοκομείο Ιεράπετρας εξυπηρετεί ασθενείς από τον Γούδουρα,  την Ιεράπετρα μέχρι την Ψαρή Φοράδα και παρόλ' αυτά  βλέπουμε με διάφορες αποφάσεις  να «οδεύει» προς τη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας με τις όποιες συνέπειες. Είναι ενδεικτικό ότι ζητήθηκαν 11 θέσεις γιατρών για να καλύψουν μέρος του ιατρικού προσωπικού που λείπει αυτή τη στιγμή από το Νοσοκομείο, από αυτές το Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ενέκρινε τις 5 θέσεις και με επόμενη συνεδρίαση « έκοψε» αυτές τις θέσεις και ενέκρινε μόλις 1 θέση για Παθολόγο. Για ποιο λόγο έγινε αυτή η δεύτερη συνεδρίαση. Ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει τι γίνεται και άνθρωποι που είναι σε θέσεις κλειδιά να πάρουν θέση  για αυτές τις εξελίξεις, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαρρής.

Καλώντας τον κόσμο να είναι σε ετοιμότητα να αντιδράσει, σημειώνοντας ότι ως σύλλογος ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη