Π. Σαρρής: Άμεσα λύσεις για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας πριν την προκήρυξη εκλογών

11:30 π.μ. - Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023
11:02 π.μ. - Παρ, 03/30/2023
Image: Π. Σαρρής: Άμεσα λύσεις για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας  πριν την προκήρυξη εκλογών

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου μιλά στον Ηχώ 99,8

Για τη χθεσινή δυναμική συγκέντρωση της κοινωνίας της Ιεράπετρας που διεκδίκησε την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και την ενίσχυσή του με γιατρούς, μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο αντιπρόεδρος του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Σαρρής, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Όπως είπε, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγαλειώδης. Το σημαντικό είναι ότι αφήσαμε πίσω, παρατάξεις, κόμματα και κινηθήκαμε ενωμένοι. Όταν είμαστε ενωμένοι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε τους στόχους. Το νοσοκομείο Ιεράπετρας βρίσκεται στο και δέκα. Δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, τώρα. Ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης δίνει συνεντεύξεις με αναφορές στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και σε άλλα νοσοκομεία, ότι δεν κλείνουν. Πράγματι δεν θα κλείσουν, αλλά θα υποβαθμιστούν σε κέντρα υγείας. Ο κ. Υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά θα αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας τους. Δεν διευκρινίζει τι θα γίνει. Επίσης, όταν ο Υπουργός αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπάρχουν στην Κρήτη 8 νοσοκομεία και τα 4 να είναι στο Λασίθι, είναι φανερό ότι «φωτογραφίζει» το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας , σημείωσε ο κ. Σαρρής αναλύοντας το σκεπτικό.

Πρόσθεσε ότι, λόγω των επερχόμενων εθνικών εκλογών θα σταματήσει το επόμενο διάστημα κάθε προκήρυξη για την κάλυψη θέσεων. Πρέπει λοιπόν να γίνει κάτι , άμεσα, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου με προσωπικό. Η Επιτροπή φορέων θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα μετά και την επικείμενη συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γ. Πλακιωτάκη και θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις, κατέληξε.