ΟΣΔΕ 2021: Φυσικά στην Ένωση Ιεράπετρας

10:24 π.μ. - Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021
10:04 π.μ. - Πέμ, 22/24/2021
Image: ΟΣΔΕ 2021: Φυσικά στην Ένωση Ιεράπετρας

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε

Η ΕΝΩΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, με ιστορία, δράση και προσφορά από το 1932, έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα νέων ολοκληρωμένων, παράλληλων υπηρεσιών, υποστηρίζοντας τον αγρότη της περιοχής μας σε κάθε του βήμα.

Σεβόμαστε τα δικαιώματά σου.

Η ΕΝΩΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ δικαιούται να δηλώνει «ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών», ο πραγματικός του συμπαραστάτης.

Σε συνεργασία και στήριξη με τους Συλλόγους και τους Αγροτικούς Φορείς της περιοχής, αλλά και αυτοτελώς, έχει συντελέσει για την επίλυση προβλημάτων των αγροτών με θεσμικές παρεμβάσεις για την προώθηση των αιτημάτων του χώρου.

Επιπλέον, έχει παρέμβει και επιλύσει μια σειρά ζητήματα για αγρότες της περιοχής, για λύση παρατυπιών για εγκρίσεις στο Πρόγραμμα για τους Νέους Γεωργούς, για να ‘ξεθάψει’ φακέλους για πληρωμή και μια σειρά άλλες διευκολύνσεις σε αγρότες για απρόσκοπτη άσκηση της δραστηριότητάς τους.

Αυτό είναι το αποτύπωμα του Συνεταιρισμού, που ως κεντρικό του σύνθημα, στο οποίο έχει προσδώσει ουσιαστικό περιεχόμενο «Στηρίζουμε τον Παραγωγό, την Τοπική Κοινωνία και Οικονομία».

Και για τις Δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2021, όπως ακριβώς έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι παραγωγοί θα στηρίξουν τον δικό τους Συνεταιρισμό-Φορέα.

Βασική μας επιδίωξη είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς προβλήματα και χωρίς απώλειες για τους παραγωγούς και την οικονομία της Ιεράπετρας.

Δεν είναι τυχαίο, ότι η Ένωση Ιεράπετρας βρίσκεται στην πρώτη θέση πανελλαδικά για την ποιότητα του έργου της, όσον αφορά το ΟΣΔΕ.

Αυτό καταφέραμε ακόμα και σε συνθήκες μαύρης προπαγάνδας και παραπληροφόρησης από ιδιώτες για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου και του συνεταιριστικού κινήματος.

Αυτό θα κάνουμε και φέτος, έχοντας την εμπιστοσύνη των χιλιάδων παραγωγών της Ιεράπετρας.

ΕΝΩΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στηρίζουμε τον Παραγωγό, την Τοπική Κοινωνία και Οικονομία

Σεβόμαστε τα δικαιώματά σου, εξασφάλισε την επιδότησή σου

1ο χλμ Ιεράπετρας-Γρα Λυγιάς

Παπαλάκκοι Ιεράπετρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2842022248, εσωτερικό 111,118 και 120

e mail: kea@easierapetras.gr