Οροπέδιο Λασιθίου: Με κορωνοϊό 3 εργαζόμενοι στο "Βοήθεια στο Σπίτι"

7:13 π.μ. - Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021
07:05 π.μ. - Τετ, 26/13/2021
Image: Οροπέδιο Λασιθίου: Με κορωνοϊό 3 εργαζόμενοι στο "Βοήθεια στο Σπίτι"

Κλειστό για το κοινό σήμερα το δημοτικό κατάστημα Τζερμιάδων - Rapid test για όλο το προσωπικό που εργάζεται εντός του δημαρχείου

Τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε προσωπικό της δομής, "Βοήθεια στο σπίτι", ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου.

Όπως έγινε γνωστό, τα κρούσματα είναι ασυμπτωματικά και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ έπειτα από διενέργεια ειδικών μοριακών τεστ, το υπόλοιπο προσωπικό της δομής καθώς και οι συνεργάτες τους διαπιστώθηκαν όλοι αρνητικοί.

Παρόλο που το προσωπικό εφαρμόζει πιστά και απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα προστασίας, έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ιχνηλάτησης επαφών και προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού, και στο πλαίσιο αυτό απολυμάνθηκαν άμεσα την Τρίτη όλοι οι χώροι σε όλο το Δημαρχείο καθώς και τα οχήματα του Δήμου, ενώ ακολουθούν προληπτικά και άλλες απολυμάνσεις τις επόμενες μέρες

Σήμερα, Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, το δημοτικό κατάστημα Τζερμιάδων θα παραμείνει καθ’ όλη τη μέρα κλειστό για το κοινό.

Επίσης, για προληπτικούς λόγους, σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 από τις 09.00 το πρωί έχει προγραμματιστεί για όλο το προσωπικό που εργάζεται εντός του δημαρχείου καθώς επίσης και για τους οδηγούς οχημάτων-χειριστές μηχανημάτων κ.λπ. , διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του κορωνοϊού (Rapid test).

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες, και εφαρμόζονται τα σχετικά πρωτόκολλα ιχνηλάτησης για την προστασία της δημόσιας υγείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας και τον ΕΟΔΥ, ενώ τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουμε διενέργεια μαζικών ελέγχων στην περιοχή.

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου εφιστά την προσοχή στην πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

cretalive.gr