Ορκωμοσία μόνιμου Ιατρού Παθολόγου και επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

3:29 μ.μ. - Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019
03:01 μ.μ. - Δευ, 14/29/2019
Image: Ορκωμοσία μόνιμου Ιατρού Παθολόγου και επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας σας γνωστοποιεί ότι την Πέμπτη 10-1-2019, ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα νέος ιατρός Επιμελητής Β΄ ειδικότητας Παθολογίας

Η ορκωμοσία του Ιατρού έγινε από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρακαδάκη Γεώργιο παρουσία του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Πετράκη Ιωάννη και της υπαλλήλου του Νοσοκομείου κ. Κατσιδονιώτη Πετρούλας. 
 
Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου αναμένουμε την εγκατάσταση και ανάληψη καθηκόντων και του δεύτερου ιατρού Παθολόγου με σκοπό την κάλυψη και την πλήρη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.
 
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχουν ήδη αναλάβει καθήκοντα από αρχές του έτους επτά (7) άτομα επικουρικό προσωπικό στις ειδικότητες Νοσηλευτικής, Πληροφορικής, Χειριστών Ιατρικών Συσκευών (Ακτινολογικό), Εργατών και Γενικών καθηκόντων και αναμένουμε την πρόσληψη ενός ατόμου ακόμα ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτικής.
 
Η προσπάθεια για την άμεση και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται απρόσκοπτα προς όφελος των πολιτών.
 
 
 
Ο Αναπληρωτής Διοικητής
 
Γεώργιος Αρακαδάκης