Οπαδοί του Σώρρα δημιούργησαν επεισόδιο στην εκδήλωση του Βαρουφάκη

8:47 π.μ. - Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018
08:03 π.μ. - Τρί, 27/47/2018
Image: Οπαδοί του Σώρρα δημιούργησαν επεισόδιο στην εκδήλωση του Βαρουφάκη

Παρουσίασε το κόμμα του

Με Ψαραντώνη, Δήμο Μούτση αλλά και ένα... θερμό επεισόδιο ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη.
 
Το ΜέΡΑ 25 είναι πραγματικότητα, όμως, ο Βαρουφάκης φαίνεται ότι... εξυψώνει τα πάθη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τρεις άγνωστοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν προς τον πρώην υπουργό και στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας: «Είσαι για το Ειδικό Δικαστήριο!».
 
Τα αίματα άναψαν και η σωματική εμπλοκή απετράπη την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση οπαδών του Βαρουφάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοί που φώναζαν ήταν οπαδοί του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα. Μάλιστα έχει καταγραφεί σε βίντεο ο διάλογος που είχε με έναν πολίτη, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να καταλήγει να του λέει: «Να πας στον κύριο Σώρρα να τα πεις«!
 
Νωρίτερα η εκδήλωση άνοιξε με συναυλία του Κρητικού μουσικού Ψαραντώνη ενώ ακολούθησαν ομιλίες του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη και του συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού. Μεταξύ των ομιλητών ήταν επίσης ο Λορέντζο Μαρσιλι και ο Σρετσκο Χορβατ, μέλη της Συντονιστής Επιτροπής του DiEM25, ο συνθέτης Δήμος Μούτσης ενώ απηύθυναν χαιρετισμό με βίντεο ο Brian Eno, ο Μπενουά Αμόν, ο Σλάβοϊ Ζίζεκ και ο Νοαμ Τσόμσκι.
 
«Σήμερα ιδρύουμε ένα κόμμα το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DiEM25» δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. 
 
Ο συνιδρυτής του ΜεΡΑ25 σημείωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη απειλή μετά τον εμφύλιο, καθώς υπέστη τετραπλή χρεοκοπία, σε κράτος, τράπεζες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 
 
Όπως είπε τα προγράμματα αντί να σώσουν τη χώρα, την οδηγούν σε καθεστώς χρεοδουλοπαροικίας και σε ερήμωση.
 
in.gr