Ομόφωνα ένοχος με 10ετή ποινή κάθειρξης ο πατέρας που βίαζε την κόρη του

2:52 μ.μ. - Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020
02:06 μ.μ. - Τρί, 23/52/2020
Image: Ομόφωνα ένοχος με 10ετή ποινή κάθειρξης ο πατέρας που βίαζε την κόρη του

Ένοχος ο 55χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του

Το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο Ρεθύμνου, επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών στον 55χρονο πατέρα που βίαζε κατ'εξακολούθηση την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών, δηλαδή για 15 συναπτά έτη σε περιοχή της Κισσάμου (δείτε εδώ λεπτομέρειες για την υπόθεση). 

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την κόρη του αλλά μόνο όταν εκείνη ήταν ενήλικη και συγκεκριμένα από τα 25-27 της χρόνια. 

Ωστόσο, το θύμα και η μητέρα της στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι ο 55χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την νεαρή κοπέλα για 15χρόνια. 

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντας του 8 χρόνια φυλάκισης για βιασμό χωρίς βία (νόμος 336 παράγραφος 4) και 4 για την αιμομιξία, ωστόσο τα έτη φυλάκισης με την συγχώνευση είναι στο σύνολο 10. 

Ο 55χρονος θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές της Τρίπολης, όπου και κρατείτο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο εφιάλτης του κοριτσιού άρχισε στα 12 του χρόνια όταν ο πατέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά. Από τότε ξεκίνησε ένα μαρτύριο δίχως τέλος καθώς ο 55χρονος τη βίαζε συνεχώς για περίπου 15 χρόνια.

Η τελευταία φορά που έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων του πατέρα της ήταν το φετινό καλοκαίρι. Στα 27 της πλέον χρόνια η κοπέλα, αποφάσισε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές καταγγέλοντας τον συστηματικό βιασμό από τον πατέρα της.

flashnews.gr