Ολυμπιακοί Αγώνες: Στις 23 Ιουλίου 2021 η έναρξή τους, λέει ο πρόεδρος της ιταλικής επιτροπής

8:24 π.μ. - Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
08:03 π.μ. - Δευ, 30/24/2020
Image: Ολυμπιακοί Αγώνες: Στις 23 Ιουλίου 2021 η έναρξή τους, λέει ο πρόεδρος της ιταλικής επιτροπής

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Ιταλίας (CONI), Τζιοβάνι Μαλαγκό τόνισε ότι περιμένει σύντομα από τη ΔΟΕ να ανακοινώσει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021 θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου

«Η διοργάνωση αυτή είναι ιστορική. Αναγνωρίζεται ως η πιο σημαντική στον κόσμο του αθλητισμού και πέραν αυτού. Περισσότερο από ποτέ υπάρχει μεγάλη προσδοκία ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να διασφαλιστεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα ξεκινήσουν και θα στείλουν νέα μηνύματα σε όλους. Δεν υπάρχουν επίσημα νέα αλλά υπάρχει η πιθανότητα να τα προβλέψεις.

Αγωνία για την οικονομία, τι γίνεται με τα ταμειακά διαθέσιμα. Η ΔΟΕ έρχεται σε επαφή με τις ομοσπονδίες για τις ημερομηνίες της σεζόν. Έχω μια ιδέα, ίσως να κάνω λάθος, αλλά δεν το νομίζω, επίσης επειδή μίλησα με πολλούς φίλους και συναδέλφους από αυτόν τον κόσμο: Νομίζω ότι η ΔΟΕ θα ανακοινώσει σύντομα ότι η ημερομηνία έναρξης θα είναι η 23η Ιουλίου. Με όλο τον σεβασμό, είναι η ημερομηνία που δημιουργεί τα λιγότερα προβλήματα για τις αθλητικές διοργανώσεις το 2021 , αφού υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το ΝΒΑ και άλλες διοργανώσεις», τόνισε μεταξύ άλλων.

dikaiologitika.gr