Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας

8:58 π.μ. - Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
08:05 π.μ. - Σάβ, 30/58/2020
Image: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας

Το αλιευτικό καταφύγιο και την παραλιακή πλατεία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσιος

Το αλιευτικό καταφύγιο και την παραλιακή πλατεία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσιος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κ. Ασπραδάκη Γεώργιο, προκειμένου να ενημερωθεί για μια σειρά από εργασίες ελαιοχρωματισμού, ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους αρμοδιότητας του Νομικού Προσώπου, αλλά και για τις νέες ράμπες επιβίβασης-αποβίβασης που κατασκευάστηκαν στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δήλωσε: «Υλοποιήσαμε μια σειρά από πολύ σημαντικές εργασίες επιλύοντας βασικά προβλήματα της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα.

Όπως το ζήτημα του φωτισμού στην παραλιακή Πλατεία, την συντήρηση των διανομέων ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος κ.α.

Κάναμε επίσης εργασίες καθαριότητας στα παρτέρια, αισθητικές παρεμβάσεις με τις τοιχογραφίες στο αλιευτικό καταφύγιο και διανομές ρεύματος και νερού (pillars).

Επιπλέον, σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε μια σειρά από παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα και τη λειτουργία του αλιευτικού καταφυγίου.»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας μετά το πέρας της επίσκεψης τόνισε: «Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας κατάσταση, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο καταφέρνει και επιτελεί σημαντικό έργο.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών και διευκολύνουν όχι μόνο την εργασία των αλιέων, αλλά και των επαγγελματιών του τουρισμού.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Ασπραδάκη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν καθημερινά για την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών»